Nincs kizárva, hogy az utolsó pillanatban lemondják a tokiói olimpiát
Sajtótájékoztatót tartott Muto Tosiro, a tokiói olimpiai szervezőbizottság ügyvezetője
Nincs kizárva, hogy az utolsó pillanatban lemondják a tokiói olimpiát

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 07. 20.
Muto Tosiro, a szervezésért felelős japán vezető a keddi sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre elmondta, folyamatosan monitorozzák a fertőzöttek számát, és annak függvényében annak a lehetősége sincs kizárva, hogy akár pénteken törlik az ötkarikás játékokat. 

Megjelent a világhírű amerikai influencer, Ben Shapiro műve magyar nyelven! Cikkünk a könyvről ide, további részletek és a megrendelés pedig ide kattintva érhető el.

Az MTI tájékoztatása szerint Muto Tosiro arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy még tárgyalnak a lehetséges forgatókönyvekről, mivel egyre több versenyző is pozitív koronavírustesztet produkált, az olimpiai faluban jelenleg 67-en.

A japán delegáció vezetője, Fukui Cujosi ugyanakkor a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, elképzelhetetlennek tartja, hogy az olimpiát töröljék. "Nem tehetjük meg, hogy nem vagyunk tekintettel azokra, akik rengeteget dolgoztak ezért" - fogalmazott. 

A tervek szerint az ötkarikás játékok most pénteken kezdődnének és egészen augusztus 8-áig tartanának.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!