Nekimegy az oltáselleneseknek a kormány - hamarosan indul az akció
Figyelemfelhívó kampánnyal világítanának rá az ilyen megnyilvánulások kockázataira
Nekimegy az oltáselleneseknek a kormány - hamarosan indul az akció

Képünk illusztráció. /Forrás: Shutterstock/Puzzlepix/

2021. 05. 06.
A kormány - a vakcinákat népszerűsítő tájékoztató kampányok mellett - rövidesen figyelemfelhívó akciót indít az oltásellenességgel kapcsolatban - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán közleményben az MTI-t.

Dömötör Csaba közölte: ebben az akcióban az oltásellenes megnyilvánulások kockázataira hívják fel a figyelmet.

Csak az oltásokkal lehet legyőzni a járványt - húzta alá az államtitkár, majd kiemelte, a "vakcinákkal védhetjük az emberéleteket, velük indíthatjuk újra a gazdaságot, és segítségükkel kaphatjuk vissza megszokott életünket".

Akik az oltások ellen kampányolnak, ezt az erőfeszítést veszélyeztetik

- hangsúlyozta.

"Ezért arra kérünk minden magyar állampolgárt, hogy ne hallgasson a vakcinaellenes hangokra, minden oltás életet ment" - fejtette ki Dömötör Csaba, hozzátéve, a figyelemfelhívó akciótól azt remélik, hogy az oltásellenes csoportok felhagynak felelőtlen akcióikkal.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!