Motorkerékpár-tartozékok, amelyekre célszerű gondolni motortulajdonosként (x)
Motorkerékpár-tartozékok, amelyekre célszerű gondolni motortulajdonosként (x)

www.momorobogo.hu

2021. 05. 25.
Milyen motoros kiegészítők beszerzésére célszerű gondolnod akkor, hogyha robogó vagy motorkerékpár tulajdonosa vagy? Melyik típusú kiegészítők számítanak a funkcionalitás, illetve melyek az esztétikum témakörébe? A cikkben ezekre a kérdésekre fogunk javarészt rávilágítani.

Ez egy PR cikk

Milyen okoknál fogva lehet szükség kiegészítőkre a robogóhoz vagy motorhoz?

Őszintén szólva ennek többféle oka is lehet. Annyit célszerű mindenképp tudatosítani magadban, hogy a dolog rendszerint nem ér véget pusztán azzal, hogy megvetted a neked leginkább tetsző motorkerékpárt vagy robogót.

Merthogy egyaránt gondolnod kell a menet közbeni biztonságra, a motorozás közbeni komfortérzetre, nem beszélve a vagyonvédelemről vagy adott esetben a géped esztétikai látványáról.

Természetesen mindenkinél egyénileg kell azt eldönteni, hogy melyik szempont mekkora súllyal is legyen jelen a választást illetően. Persze akadnak olyan motoros kiegészítők, amelyeket egész egyszerűen nem javasolt megkerülni.

Motorkerékpár-tartozékok a funkcionalitás szellemében

Kezdjük mindjárt ott, hogy egy láthatósági mellényt tényleg erősen javasolt beszerezned. Sosem tudhatod ugyanis, hogy robogózás vagy motorozás közben mikor lesz kiemelt jelentősége annak, hogy a többi közlekedő számára látható legyél.

Amennyiben a géped gyakran vagy kénytelen a szabad ég alatt tárolni, akkor egy motorvédő ponyva sem árthat kiegészítőként. Különösen azért, mert egy praktikus ponyvát könnyedén össze tudsz hajtani, hogy aztán csak könnyen felrakd, amikor a motort tárolni szeretnéd valahol.

Minden bizonnyal azt sem szeretnéd, hogy a motorodnak csak úgy nyoma vesszen. Ennélfogva az egyszerűbb robogókhoz erőteljes zárat lesz javasolt alkalmaznod, míg a komolyabb gépeket már erőteljesen indokolt lehet akár riasztóval is ellátni.

Egyéb motorkerékpár-tartozékok, amelyek tovább növelhetik a motorod értékét

Nyilván az esztétikai értékről van szó konkrétabban fogalmazva, persze ezek a tartozékok ugyanúgy szolgálhatják a funkcionalitással kapcsolatos szempontokat is. Sokan szeretik például különféle matricákkal vagy felnicsíkokkal ellátni a szeretett robogót, ami részben a saját stílusuk tükrözéseként is működhet.

Persze a felsoroltakon túl igény szerint akár egy-egy motoros üléshuzat, kézvédő vagy például a szivargyújtó aljzat is sokat számíthat a géped rendszeres használatának szempontjából. Tényleg az a legjobb a motoros kiegészítők beszerzése kapcsán, hogy javarészt szabad mozgástérrel rendelkezel.

Mondhatni van egy alap motorod, amit aztán a saját preferenciáid szerint úgy és olyan formában alakíthatsz tovább, ahogyan az neked tetszik. Pontosan ez a fajta szabadság az, ami miatt annyira szeretjük a motorozást, nem igaz?

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!