Mitől más a hidegen préselt gyümölcslé? (x)
Mitől más a hidegen préselt gyümölcslé? (x)

www.zoldlevelecske.hu

2021. 08. 12.
Te is próbálsz tudatosan étkezni? Szívesen ennél egy olyan helyen, ahol csak egészséges menüvel találkozol, mindezt reális áron? Nos, ma már vannak ún. Salátaműhelyek, amelyek hasonló kínálattal várnak téged. 

 

Ez egy PR cikk

 

Sokan elkövetik azonban azt a hibát, hogy elfogyasztanak egy salátát, mondván, hogy egyenek valami egészségeset, de a nap többi részében ismét helytelenül étkeznek. Ezzel gyakorlatilag nem sokat érünk el. A következő pár sorban megmutatjuk, hogy lehet másképpen is, és ehhez nem szükséges koplalni! Tarts velünk a cikk erejéig és tudd meg, mivel “guríthatsz le” egy jó salátát!

Hibák az étkezésben

Sokan szánják rá magukat a tudatosabb életre, az egészségesebb étkezésre, ez azonban csak részben sikerül nekik. Miért? Azért mert elkövetnek olyan alapvető hibákat, amelyek romba dönthetik ezt a fajta tudatosságot.

Jó példa erre, amikor a széndhidrátot nyomatják. Persze, mindenki szereti a csirkemellett, de nem szabad húst hússal enni, szükség van olyan köretre vagy inkább salátára mellé, amely vitaminokban és rostokban gazdag.

Aztán tegyük fel, hogy az étkezéssel nincs problémánk, mert minőségi salátát fogyasztunk. De mit teszünk utána? Megiszunk egy vagy két cukrozott üdítőt. Ezzel ugyanúgy meszeltek a tudatosságnak. De akkor mit kellene másképpen csinálnunk?

Salátázz salátaműhelyben!

Az igazán minőségi salátaműhelyeknek megvan az az előnyük, hogy a teljes menü egészséges. Mit jelent ez? Találkozhatsz idényjellegű zöldség- és gyümölcslevesekkel, minőségi alapanyagokból álló Easy Life tálakkal, bőséges salátákkal és “mindenmentes” desszertekkel. Ha pedig ez nem lenne elég, még az italok is tele vannak vitaminokkal!

Vannak, akik úgy tartják, hogy az ilyen ételeken nem lehet élni, pedig ez súlyos tévedés! Csak egyszer kell fogyasztanod a Zöldlevelecske Salátaműhely különleges salátáiból, és biztosan meggondolod magad!

Hidegen préselt gyümölcslevek - vitaminbomba a javából

Végül szót kell ejteni az italokról is. Azt már tudjuk, hogy egy egészséges menü után fontos jól választani italt is. Így jönnek képbe a hidegen préselt gyümölcslevek, amelyek nagyban eltérnek a hagyományos gyümölcslevektől. Miben?

Olyan speciális technológiával készülnek, amelynek köszönhetően a szervezeted 1,3 kg zöldségnek és gyümölcsnek megfelelő, 14 perc alatt felszívódó vitaminhoz juttathatod! A hidegen préselésnek hála 35%-kal több lé préselhető ki ugyanakkora mennyiségű gyümölcsből.

A Zöldlevelecske Salátaműhelynél megtalálható a gyümölcslevek között a frissen facsart narancslé, de az olyan egyedi ital is, mint amilyen a meggy, a cékla és a citrom keveréke. Aztán, az Apalaz nevet viselő italban alma, zeller, spenót, citrom és petrezselyem is található.

Ha te is megszomjaztál, akkor irány a Zöldlevelecske Salátaműhely weboldala, ahol a tudatos fogyasztás kezdődik!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!