Minden babaszobába kell egy hintaló! (x)
Minden babaszobába kell egy hintaló! (x)

www.peekabooshop.hu

2021. 05. 13.
A hintaló egy azon gyermekjátékok közül, amely már nagyanyáink korában is létezett és népszerűsége azóta sem csökkent. A gyerekek és a szüleik is nagyon kedvelik ezeket a kiegészítőket, nem csupán azért, mert nagyon szép dekorációk.

 

Ez egy PR cikk

 

Tarts velünk, ha még bizonytalan vagy, hogy kell-e neked egyáltalán ez a játék! Akkor se menj sehova, ha már tudod, miért annyira király, ha van a kicsi szobájában hintaló, ám nem tudod, hogyan válassz a lehetőségek közül. 

 

Miért pont hintaló? Úgyse tetszik majd a gyereknek!

 

Ez a szkeptikus hozzáállás von meg nagyon sok édes kisbabát a legnagyobb mókák egyikétől. Sok szülő esik abba a hibába, hogy úgy gondolja, gyermekének úgyis majd csak a legújabb, fényes, zenélő marhaságok fognak csak tetszeni. Igaz, minden, ami csinál valamit, az nagy móka a gyerekek számára, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne élveznék a retro játékokat.

A hintalovak azért különlegesen jó játékok, mert nagyon biztonságosak. A kicsi egyáltalán nem tud róla nagyot esni, ha le is huppan, nem üti meg magát. Az előre-hátra hintázás nagyon kellemes a totyogók számára, ráadásul a hintaló az a játék, amelyet ők maguk, egyedül képesek irányítani. Az 1-3 éves gyermekek számára ez számít a legnagyobb csodának. Ő csinált valamit, amitől a tárgy mozgásba lendült.

A hintalovak sok különböző mintában érhetőek el. Természetesen vannak a retro darabok, amelyek fiúknak és lányoknak is jó lehet, ám nem egy olyan darabot is találhatsz, amelyek nem lovat ábrázolnak.

A hintalóval ráadásul többféleképp lehet játszani. Rá lehet ülni és elvágtatni vele valahova, lehet egy akadálypálya része, de akár meg is lehet etetni vagy szeretgetni.

 

A hintaló, mint dekorációs elem

 

A megannyi babaszoba-kiegészítő közül a hintaló kiemelkedik. Akár már az újszülött hálójában is helyet kaphat, dekorációként is hihetetlenül jól néz ki. Hozzáad a kicsihez méltó hangulathoz, ha jól választod ki a színét, akkor pedig akár a kuckó harmóniáját is biztosíthatod vele.

Mi az, amire még biztosan szükséged lesz?

 

  1. Baldachinra a kicsi ágya felett, amely kiszűri a zajokat és a napfényt a nap bármely pillanatában.

  2. Kiságyforgóra, amely segít megnyugatni alvásidőben szemetek fényét.

  3. Játszószőnyegre, amelyen biztonságban, felfázás nélkül játszhat a kicsi.

 

A kiegészítők színére természetesen figyelj, két-három színnél és mintánál több hihetetlenül hamar káosz teremt! 

 

Totyogók esetében még egy-két dolog kellhet

 

Egy örökmozgó esetében nagyon fontos, hogy legyen a szobácskában gyerekbútor és olyan játékok, amelyek anélkül kötik le a kicsit, hogy téged az őrületbe kergetnének! A hangszerek, a plüssök, a babaházak, az építőkockák, na meg persze a hintalovak mind közül a legfontosabb játékok!

Mire vársz még? Rendezd be gyermeked számára a tökéletes szobácskát!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!