Milyen funkciókkal kell rendelkeznie az online számlázónak? (x)
Milyen funkciókkal kell rendelkeznie az online számlázónak? (x)

www.billingo.hu

2021. 03. 18.
Gyors regisztráció, könnyen megszokható, átlátható felület és teljes partner-, termék- és szolgáltatásimport, valamint telefonos ügyfélszolgálat. Csak néhány funkció a sok közül, melyekkel mindenképpen rendelkeznie kell az online számlázó programoknak. Cikkünkben eláruljuk, hogy milyen további funkciók hiányoznak ebből a felsorolásból.

 

Ez egy PR cikk

 

Biztosítania kell a hagyományos, papíralapú számlák és az e-számlák kiállítását. API-használatot kell lehetővé tennie, és korlátlan számlatömböt kell biztosítania, valamint lehetőséget kell adnia a QR-kód megjelenítésére. A funkciók sora itt még nem ér véget…

 

Kényelmi funkciók az egyszerű adminisztrációért

 

Fontos, hogy automata legyen a cég- és partneradat-kitöltés, és egyszerű legyen a partner- és termékadat-kezelés. Továbbá kiállítható legyen vele piszkozat, díjbekérő, előleg- és sztornószámla is. Mindemellett pedig tegye lehetővé az egyediséget, vagyis biztosítson profi grafikusok által tervezett számlasablonokat az ügyfelek számára.

 

Ha szükséges, akkor pedig automatikusan generálja és küldje ki a rendszeresen előforduló számlákat. Ez egyaránt vonatkozzon díjbekérőre, előlegszámlára és számlára is. Mindemellett tegye lehetővé korlátlan számlatömb létrehozását, valamint a hozzájuk kapcsolódó egyedi előtagok létrehozását.

 

Legyen naprakész a számlázó program

 

Fontos a naprakész számlakövető funkció és természetesen az azonnali visszajelzés a NAV-adatszolgáltatás sikeréről. Arra az eshetőségre is fel kell készülni, hogy nem kerül kiegyenlítésre a számla. Ebben az esetben jól jöhetnek az automatizálható fizetési felszólítások.

 

Milyen megoldás létezik arra, ha külső helyszínen állítanánk ki papíralapú számlákat? Ma már kiváló mobilnyomtatók léteznek, melyek megkönnyítik az irodán kívüli számlázást. A Billingo vezetéknélküli blokknyomtatókat is kínál, melyek ár-érték aránya kiváló, lehetővé teszik a 80 és 58 mm-es számlakép nyomtatását.

 

100 százalékos jogszabálykövetés, automatikus adatszolgáltatás

 

Bármikor előfordulhat, hogy egyedi jogosultságokat kell beállítani. Emiatt az online számlázónak csapatmunka-barátnak kell lennie, vagyis biztosítania a korlátlan és egyedi prioritások, hozzáférések és jogosultságok beállíthatóságát.

 

Végül pedig következzen az egyik legfontosabb kritérium, azaz, hogy az online számlázó garantálja a NAV-jogszabálykövetést és az automatizált NAV-adatszolgáltatást.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!