Mesterséges intelligencia által létrehozott „modellekkel” fogja reklámozni termékeit a Levi’s
A cél a változatosabb és befogadóbb vásárlói élmény
Mesterséges intelligencia által létrehozott „modellekkel” fogja reklámozni termékeit a Levi’s

https://lalaland.ai/

2023. 03. 27.
Egészen újszerű projektbe fogott a világ egyik legmeghatározóbb ruhavállalata, a Levi’s: mesterséges intelligencia által megrajzolt modellekkel – ún. avatárokkal – próbálja majd reklámozni termékeit, amivel a célja, hogy közelebb vigye az emberekhez az elérhető ruhakínálatot.

Ezt azáltal szeretnék elérni, hogy a jövőben a mesterségesen generált „modellek” az átlagemberek testalkatát fogják tükrözni, nem pedig a tőlük távol álló „modellalkatot”.

Mindebben a Lalaland.ai vállalat fog majd segíteni a cégnek, tudhatjuk meg a ruhagyártó hivatalos honlapján.

Dr. Amy Gershkoff Bolles, a Levi Strauss & Co. digitális stratégiájának globális vezetője ennek kapcsán közölte, hogy „Bár a mesterséges intelligencia számunkra valószínűleg soha nem fogja teljesen helyettesíteni az emberi modelleket, izgatottan várjuk, milyen potenciális lehetőségeket nyújt majd számunkra ez a fogyasztói élményben.”

„A divatot, illetve a technológiát egyszerre tekintjük művészetnek és tudománynak.

Nagyon örülünk, hogy partnerségre léphetünk a Lalaland.ai vállalattal, amely egy olyan, magas színvonalú technológiával bíró cég, ami segíthet abban, hogy tovább folytassuk utunkat egy változatosabb és befogadóbb vásárlói élmény felé.”

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!