Megtekintette a magyar határzárat a Fox News sztárműsorvezetője
Tucker Carlson a miniszterelnökkel is interjút készített a konzervatív amerikai televíziócsatorna számára
Megtekintette a magyar határzárat a Fox News sztárműsorvezetője

Forrás: Facebook/Orbán Balázs

2021. 08. 05.
Megtekintette, és műsorában hosszasan méltatta a magyar határkerítést és védekezést Tucker Carlson, az amerikai konzervatív Fox News televíziócsatorna nagy népszerűségnek örvendő műsorvezetője, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel is interjút készített.

Carlson Orbán Balázs miniszterhelyettessel látogatott el a déli határra, és a látottak nagy hatást tettek rá, különösen a mexikói határfal építése körüli vita fényében.

Műsorában, a Tucker Carlson Tonightban kiemelte, mennyire inspiráló számára, hogy egy kis ország ilyen hatékony védekezést tudott kiépíteni az illegális bevándorlók, migránsok kinntartására, és kiemelte: ez is bizonyítja, hogy a megoldáshoz

nem kell óriási erőfeszítés, csak akarni kell.

Egy illegális határátlépésnek is tanúja lehetett Szerbia felől. A két migránst a rendőrök elfogták, átkutatták fegyverek után, majd egy ajtón keresztül egyszerűen visszaküldtek Szerbiába, ami nem mellesleg "tele volt szeméttel".

A tömeges migráció problémájáért, mely korunk meghatározó kihívása, Carlson szerint a nyugat tehető felelőssé, amiért háborúkat szított a Közel-Keleti térségekben és Észak-Afrikában, melyek később több mint egymillió migráns útnak indulásához vezettek Európa, azaz ahogy ő nevezi, "a német birodalom" felé, ami örökre megváltoztatta annak arculatát, és növekvő bűnözési rátához vezetett.

Orbán elmondta a Fox műsorvezetőjének, hogy 

Magyarország egy komoly ország, ami megvédi határait, és nem enged az illegális migráció nyomásának.

Az eseményről közzétett posztjában elismerte a magyar rendőrök és katonák fantasztikus munkáját.

Tucker Carlson röviden szégyenkezett Amerika határpolitikája miatt, mely azt mutatja, hogy "a legnagyszerűbb ország a földön", igazából nem elég "komoly ország", ahhoz, hogy megoldja a problémát.

Végül azzal zárta, mekkora hazugság is, hogy Magyarország totalitárius vezetés alatt áll, és felszólította nézőit:

"hagyják figyelmen kívül a hazugságokat, és vizsgálják meg maguk, működik-e a dolog vagy nem. Szerintünk működik."

A Fox News sztárriporterének Orbán Viktorral készített interjúja a mai nap folyamán kerül adásba, Tucker Carlson pedig a szombati napon az Esztergomban megrendezésre kerülő MCCFeszten is előad majd.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!