Megbélyegzéstől lincshangulatig: a többség az áldozat a transzjogok háborújában
Podcast-beszélgetés Hack Péter jogászprofesszorral a genderideológia jogi térnyeréséről
Megbélyegzéstől lincshangulatig: a többség az áldozat a transzjogok háborújában

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 07. 13.
Úgy tűnik, az Egyesült Államokban a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött: jogalkotói szerepbe lép. Eredeti kontextusából kiragadott egy törvényt és a transzgender ideológia védelmére átalakította a nemiség fogalmat.

Hack Péter jogászprofesszor részletesen kifejti, milyen messzemenő következményei lehetnek ennek. Vendégünkkel, aki a Szent Pál Akadémia tanára is, arról is beszélgettünk, hogy etikai szempontból miként értékelhető a transzgender ideológia gyermekekre erőltetése és a hormonkezelések, nemi átalakító műtétek elérhetővé tétele számukra.

"Ahogy a meleg-lobbinak a melegházasság kivívása, a transzgender-lobbinak a nem fogalmának kiterjesztése, átformálása a cél. A kettő ott kapcsolódik, hogy mindegyik a hagyományos nemi szerepeket, és ezzel a családon belüli szerepeket igyekszik relativizálni... Ez az egész mozgalom direkt és egyértelmű tagadása a bibliai igazságoknak"

- szögezi le Hack Péter az interjúban, melynek teljes egészét itt hallgathatja meg: 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!