Kriptokereskedés gyorstalpaló: íme a legfontosabb kérdések és válaszok! (x)
Kriptokereskedés gyorstalpaló: íme a legfontosabb kérdések és válaszok! (x)

www.tradensea.com

2022. 01. 25.
Ha kriptovaluta-kereskedelemmel szeretnél foglalkozni, van néhány alapfogalom, amiket muszáj megismerned. Ezek nélkül aligha folytathatod rentábilisen ezt a tevékenységet. Most átvesszük a legalapvetőbb kérdéseket!

Ez egy PR cikk

Milyen nyereségre számíthatsz ezzel a tevékenységgel?

Ez alapvetően három tényező függvénye. Először is, nem mindegy, hogy mekkora pénzösszeget tudsz vagy szeretnél a kereskedésbe tenni. Itt hangsúlyozzák a tapasztalt befektetők, hogy csak olyan pénzt kockáztassunk, ami nem a mindennapi megélhetésre kell.

A másik tényező a kockázatvállalási hajlam. Ebben jelentős eltérés mutatkozik az egyes emberek között. Nem mindegy, hogy mennyire bírod a kockázatot. Van még egy tényező: az aktuális piaci helyzet is befolyásolja az esélyeidet. Ha erőteljes bikapiac alakult ki, jóval nagyobb profitra számíthatsz.

Mennyi elfoglaltságot jelent ez neked naponta?

Kezdő befektetőként napi több órát rá kell majd rászánnod, hogy belelendülj! Később, amikor már tapasztaltabb leszel, és kialakul a szisztémád, amit követsz, ez az idő a töredékére csökken.

A hatékonyságnövelésben nagy segítségedre lesznek a kripto kereskedő botok, amik jelentős időmennyiséget képesek neked megtakarítani. Ha rájuk bízod a kereskedést, csak be kell állítanod a szabályokat, amik mentén üzletelnek neked, és már hátra is dőlhetsz. Innentől napi tíz perc munkával elég számolnod.

Ez úgy működik, mint egy MLM rendszer?

Dehogyis, egyáltalán nem. Akik kicsit is átlátják ezt a tevékenységet, egyértelműen észlelik, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Melyik kereskedési pár való neked?

Ezt nagyon nehéz megmondani. Több tényezőtől is függ. Ha nincs meghatározva indikátor, nem tudjuk egyértelműen megmondani neked.

Milyen százalékokat érdemes beállítani a kereskedés során?

Ha alacsonyabb tőkével kezded a kereskedést, és szemmel látható mértékű nyereséget szeretnél elérni, érdemes magasabb százalékokat beállítani. Akár három-öt százalékot is megadhatsz ilyenkor. Ha egy nagyobb tőkét bele tudsz tenni ebbe, természetesen alacsonyabb százalékok mellett is működhet ez a tevékenység. Ilyenkor egy-három százalék megadása is megfelelő lehet.

Erre kell figyelned a profit százalék beállításakor!

A kereskedésedért minden esetben díjat kell fizetned a váltónak. Ez általában pár tized százalékot jelent csak, mégis figyelned kell rá, mert ha túl kicsi értékeket adsz meg, könnyen elviheti a nyereséged nagy részét. Nem kell emiatt a szükségesnél jobban aggódnod. Ha jelentős megtérülés mellett kereskedsz, ezt az értéket elenyészőnek fogod érezni.

Akár el is veszítheted az összes tőkéd!

Ha túl magas kockázatot vállalsz, esetleg nem megfelelően állítod be a kereskedő robotodat, a befektetésed jelentős részét is elbukhatod. Ha nem vagy elég körültekintő, akár a teljes befektetett tőkédet is elveszítheted.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!