Közleményt adott ki az új brit király
II. Erzsébetet fia, Károly követi a trónon
Közleményt adott ki az új brit király

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 09. 08.
Közleményt adott ki II. Erzsébet királynő halálával kapcsolatban Károly herceg, aki az új királya lesz az Egyesült Királyságnak. 

II. Erzsébetet életének 96. esztendejében érte a halál. 

A Buckingham palota által közzétett közleményben az új király, Károly azt írta, rendkívül szomorú pillanat szeretett édesanyjának a halála ő és családja számára is. Elmondása szerint mélységesen gyászolják II. Erzsébetet, akinek az elvesztését most az egész ország és a Nemzetközösség most mélyen átérzi.

 

 

Károly leszögezte, hogy a gyász és a változás időszakában a családjával együtt most vigasztalódnak és egymást támogatva adják meg a tiszteletet a királynőnek. 

Korábbi hetilap cikkünkben - melyet most teljes terjedelmében elérhetővé tettünk - átvettük, mit hozhat a jövő az Egyesült Királyság és a királyi család számára Erzsébet rekorduralkodása után.

(BBC)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!