Kézi dobozzáró, a megbízható partner (x)
Kézi dobozzáró, a megbízható partner (x)

www.okmanytasak.shop

2021. 10. 13.
A csomagolástechnika, a szállítás és a logisztika területén rendkívül lényeges szempont a gyorsaság, a megbízhatóság és a biztonság. Mindegyik fontos elvárás mind a megbízók, mind pedig az ezekben az iparágakban dolgozók részéről.

Ez egy PR cikk

Jól és tartósan kell csomagolni a ránk bízott termékeket, ám ugyanilyen fontosak a munkavégzői oldal szempontjai is. Nem mindegy, milyen eszközzel végzik a dolgozók a munkájukat, és ugyanilyen nagy súllyal esik a latba, mennyire hatékony a munkavégzésük eközben? Ezt szolgálják a professzionális munkaeszközök, melyek közül is kiemelkedik a kézi dobozzáró gép. Ahol professzionális csomagolásra van szükség, nem hiányozhat. 

Hatékony és biztonságos eszköz

A rendkívül praktikus kézi dobozzáró géppel rengeteg időt és energiát lehet megspórolni, használatával ráadásul jelentősen csökken a sérülésveszély és az anyagveszteség is. Ezek mind-mind nagyon lényeges szempontok, ha külön-külön is szemléljük mind a munkavállalók, mind pedig a munkaadók érdekeit. Az biztos, hogy mindkettőjüknek jól jön, hogy nem kell extra ollót használni a ragasztószalagok vágásához, mely amúgy is hajlamos elkeveredni. Elég csupán a kézi dobozzáró gép ehhez.

Ott, ahol naponta rengeteg áru kézi csomagolása zajlik, például a webáruházakban vagy raktárakban, a gazdaságos és gyors megoldások rendkívül fontosak. A Relatív-A Kft.-nél megvásárolható kézi dobozzárókkal igazán gyerekjáték lesz a csomagok biztonságos lezárása. 

Csak pontosan és szépen

Egy kézi csomagzáró eszközzel a ragasztószalagot a csomagra tenni rendkívül egyszerű és rendkívül gyors. Sokkal pontosabban illeszthető a kartondobozok megfelelő területeire az adott méretű szalag. És az időfaktor sem elhanyagolható ebben a folyamatban. Hiszen raktárakban, logisztikai központokban vagy egy költözés során nagyon fontos, hogy mennyi ideig kell a dobozok becsukásával időt tölteni, és a ragasztás kitart-e majd egészen a szállítási vagy költözködési folyamat lezárultáig? A Relatív-A Kft.-nél kapható, erős fémből készült kézi csomagzárók igazán strapabíró és megbízható partnerek ebben.

 Használni is igazán egyszerű

Amilyen hasznos, annyira egyszerűen kezelhető a kézi csomagzáró gép. Csupán a megfelelő méretű ragasztószalagot kell kiválasztani és beszorítani az adagolókerékbe. Majd kb. 20-25 centimétert le kell belőle tekerni, és azt – a tapadós oldalával lefelé – be kell helyezni az adagoló görgője és a fém eltartó közé. Utána már csak szinte egy gyors mozdulat, és a doboz már le is van zárva. Szinte gyerekjáték a használata. Ám csak óvatosan! A kicsi gyerekek apró és érzékeny kezébe nem való ez a gép a túlságosan is éles részei miatt. Nem játékszer, hanem munkaeszköz.

A kézi csomagzáró gépből kaphatók fékezhető változatok is, melyeknél a fékezőerő igény szerint beállítható. Használat előtt ezt nagyon fontos megtenni. Ne legyen túl nehéz vagy túl könnyű a szalag tekeredése!

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!