Készítsen minőségi videófelvételeket madártávlatból drónok segítségével (x)
Készítsen minőségi videófelvételeket madártávlatból drónok segítségével (x)

www.bestmarkt.hu

2021. 01. 29.
Manapság egy igen népszerű elektronikai eszköz látszik elterjedni a gyerekek és a felnőttek között egyaránt. Ez nem más, mint a szórakoztató és hasznos drón, amely az elmúlt néhány évben vált igen elterjedté.

 

Ez egy PR cikk

 

Nem csak magánszemélyek, de kreatív videókészítők is előszeretettel használják, hiszen segítségével elképesztő légi felvételeket lehet készíteni. Azonban fontos tisztáznia igényeit annak érdekében, hogy a tevékenységéhez legjobban illő készüléket tudja kiválasztani. Méret alapján léteznek kisebbek és nagyobbak egyaránt, vannak gyorsabb és lassabb készülékek, de kisebb és nagyobb képfelbontású eszközzel is találkozhat a piacon. Így éredemes mindenekelőtt tisztázni, hogy mi a célja az adott készülékkel.

 

Mire érdemes figyelnie a drón kiválasztásakor?

 

Érdemes egyszerűbb drónnal kezdeni, hiszen nem gyerekjáték az irányítása, így Ön sem szeretné, ha első használat után lezuhanna vagy elrepülne a frissen megvásárolt termék. Vannak kifejezetten gyerekeknek és nagyon kezdőknek való játékdrónok, amelyek csak a reptetés gyakorlására lettek kifejlesztve. Azonban a magasabb kategóriás drónok már sokkal bonyolultabb szerkezetek, mindamellett, hogy áruk is magasabb. Így ezekhez megelőző tapasztalat nélkül nem érdemes nyúlnia.

 

A drónokat nem lehet egy távirányítós játékhoz hasonlítani, sokkal többek annál. Számos felhasználási módja ismert. Vannak, amelyekkel látványos trükkök végrehajtására lesznek képesek, vannak, amelyek magas minőségű videó- és képfelvételek készítéséért felelősek. Azonban mind a trükkök, mind a kép- és videókészítés tekintetében is más eszközre van szüksége abban az esetben, ha beltéri használatra szánja. Ebben az esetben egy kisebb mérettel és súllyal rendelkező gépezet ideális lehet, mivel sokkal könnyebben irányítható és sokkal mozgékonyabb. Azonban ilyen gépeken a kamera nem minden esetben jó minőségű. 

 

Mely funkciók szükségesek?

 

Panorámás légi felvételek készítéséhez egy nagyobb kamerás drónra lesz szüksége, amely minőségi képek és videók elkészítésére is alkalmas. Továbbá munkához is alkalmazhatja a drónokat, hiszen lélegzetelállító esküvői videók elkészítéséhez magas minőségi képességre lehet szüksége. Ehhez jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de vegye ezt befektetésnek. Nézzen körül a BestMarkt webshopjában, ahol garantáltan megtalálhatja az igényeinek megfelelő drónt!

 

Funkciók tekintetében is igen széles körű a kínálat, így érdemes mélyebben beleásnia magát a készülékek tulajdonságaiba. A méret, a gyorsaság és a kamera jellege szerint megkülönböztetett készülékeken túl, a távirányító jellegére is külön figyelmet lehet fordítani. Vannak olyan drónok, amelyekhez ját külön távirányító, de vannak, amelyeket okostelefonjával szükséges repülésre bírni.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!