Kannibál hajlam, nemi erőszak: brutális vádak merültek fel a hollywoodi sztárral szemben
Kannibál hajlam, nemi erőszak: brutális vádak merültek fel a hollywoodi sztárral szemben

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 03. 23.
Nyomozást indított a los angelesi rendőrség Armie Hammer ellen, miután egy nő a hollywoodi színészt megvádolta azzal, hogy még 2017-ben megerőszakolta őt. Hammer ellen nem ez volt az egyetlen, sem pedig a legvadabb vád, ami az elmúlt időszakban napvilágra került.

A nő múlt csütörtökön jelentette be egy online sajtótájékoztatón, hogy a sztár több mint négy órán keresztül erőszakoskodott vele 2017 április 24-én, egy los angelesi helyszínen. Elmondása szerint Hammer több ízben is a falhoz vágta, zúzódásokat okozva az arcán, és a lábán is.

"Azt hittem meg fog ölni. Aztán csak otthagyott, nem is érdekelte, jól vagyok-e. Teljesen sokkos állapotba kerültem, nem tudtam elhinni, hogy valaki, akit szeretek, ilyet tehet velem"

- nyilatkozta a 24 éves európai nő, aki saját bevallása szerint 2016-ban találkozott Hammerrel a Facebookon, és onnantól kezdve "gyorsan fejlődött a kapcsolatuk, az érzelmek mind a két oldalán tetőre hágtak".

“Gyakran tesztelte elkötelezettségem irányába, át-átlépve a határaimat, és egyre erőszakosabbá vált. Mentálisan, érzelmi szinten és szexuálisan is bántalmazott."

Armie Hammer ügyvédje szerint a nő levelezése kliensével önmagában is megcáfolja "felháborító állításait". Hozzátette, Hammer minden szexuális partnerével kölcsönös megegyezés alapján létesített kapcsolatot.

A színész többek között a "A közösségi háló" és a "Szólíts a nevemen" című filmben nyújtott alakítása nyomán vált híressé. Az utóbbi egy 17 éves tinédzser srác és egy jóval idősebb férfi szerelmi viszonyáról szóló alkotás.

Hammertől tavaly júliusban, tíz éves házasság után elvált felesége, Elizabeth Chambers. Karrierjét az is megroppantotta, hogy két nő is megvádolta azzal, hogy fizikai erőszakot követett el rajtuk.

Januárban a színész anonim Instagram-oldalán állítólag privát üzenetekben olyan állításokat fogalmazott meg, hogy "vért iszok", illetve "100 százalékig kannibál vagyok". 

A szexuális aktusok során a nők elmondása szerint Hammer teljesen átlépte a józan ész határait, volt, akit meg is vágott, olyan fantáziái voltak, hogy megenné a bordájukat, vagy felboncolná őket.

(The New York Times/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!