Így lesz az otthonod igazán biztonságos (x)
Így lesz az otthonod igazán biztonságos (x)

www.moonstore.hu

2021. 05. 15.
Ugye neked is fontos az otthonod biztonsága? Beleértve természetesen a családod védelmét is. Ha te is szeretnéd biztonságban tudni az értékeidet és szeretteidet, akkor olvasd végig ezt a cikket.

 

Ez egy PR cikk

 

Szerencsére ma már számos olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyekkel maximalizálhatjuk otthonunk védelmét. Bemutatom neked, hogy milyen eszközök lesznek a segítségedre abban, hogy megteremtsd a nyugalmat.

 

Az otthon biztonságának alapja: a kamerás megfigyelőrendszer

 

Sokan szeretik a fixen telepített kamerás megfigyelőrendszereket. Azonban ezek nagy hátránya, hogy nem elég felszerelni őket, még biztosítani kell az áramellátásukat is. További kábelezés szükséges a képtovábbításhoz.

Még jó, hogy van ennél sokkal modernebb megoldás! Az Eufy innovatív megfigyelőkamerái nem csak szépek, de óriási előnyökkel is kecsegtetnek. A kábelezést el lehet felejteni, mert tölthető akkumulátorokkal működnek a kameráik, melyek akár 1 évet is bírnak egyetlen töltéssel. A kép továbbításához sincs szükségük kábelre, ugyanis saját wifi hálózaton keresztül kommunikálnak a fő egységgel, így továbbítva a videófelvételeket is.

További óriási előnye az is, hogy kiváló (2K-s) képet készít, és éjjellátó funkciója is van. A kinti időjárás minden viszontagságát jól viseli. Ráadásul beépített szirénával is rendelkezik behatolás esetére, amit emberi észlelés funkciójával tökéletesen érzékelni is tud.

 

Beltéri mozgatható kamera

 

A beltéri védelmet erősítik az Eufy nagyszerű, beltéri, mozgatható, 2K-s kamerái. Ezek szintén a vezeték nélküli kamerák sorát erősítik. Érdekességük, hogy távolról, telefonról is vezérelhetőek, mozgathatóak, de akár mozgáskövető üzemmódban is használhatóak. Gyakorlatilag bébiőrként is kifejezetten jól funkcionál egy ilyen készülék egy okostelefonnal használva, főleg, hogy éjjel is nagyon jó felvételeket készít.

 

Videócsengő

 

A már a kameráknál megszokott rendszerbe tökéletesen illeszkedik az Eufy videócsengője. Ez is egy vezetékektől mentes, kényelmes megoldás, mely wifin keresztül kommunikál a központi egységgel. Ha ezt használod, garantáltan nem fog meglepetés érni, hogy ki áll a kapuajtóban, köszönhetően a 2K-s képminőségnek.

 

Belépésérzékelő

 

Az Eufy nem viccel, ha a biztonságról van szó. Ez már abból is látszik, hogy még nem végeztem a jobbnál jobb eszközök bemutatásával. Ha az ablakok és ajtók belső védelméről van szó, akkor a belépési érzékelő kiváló választás. Ezek az érzékelők extra hosszú élettartamú (akár 2 év is lehet) akkumulátorokkal vannak szerelve. Kétféleképpen is rögzíthetőek az ajtóra vagy ablakra. Egyrészt csavarozással, másrészt kétoldalas ragasztó segítségével.

 

Fő a biztonság

 

Mint láthattad, ha a biztonság fontos számodra, már vannak nagyszerű biztonsági eszközök a piacon. Érdemes rendszerben gondolkozni, így kiegészítik egymást az eszközök, ezzel maximalizálva a biztonságot.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!