Hozza el a tenger- vagy tópart érzetét a kertjébe! (x)
Hozza el a tenger- vagy tópart érzetét a kertjébe! (x)

www.kerti-butor.hu

2021. 09. 17.
A nyár sokak kedvenc évszaka, hiszen ilyenkor az időjárás lehetővé teszi, hogy minél több időt töltsünk a szabadban pihenve, kerti partikat rendezve, családunkkal és barátokkal körbevéve. 

 

Ez egy PR cikk

 

Egy saját kert vagy legalább nagyobb erkély, terasz még inkább a szabadság, a nyaralás élményét képes nyújtani akár egy fárasztó hétköznap délutánján is, főleg, ha kényelmes kerti bútorokkal, gyönyörű növényekkel rendezzük be. Megpihenni egy kedvenc könyv, egy pohár finom hideg ital társaságában, netán együtt étkezve szeretteinkkel rendkívül pihentető tud lenni mind a testnek, mind a léleknek.

Nyaralás a kertben?

Bár szinte mindenki távoli vagy legalább vízparti nyaralásra vágyik, a kellemes nyaralós hangulat egy teraszon vagy kertben is könnyedén megteremthető. Nem kell hozzá más, csak a pillanat megélése, egy komfortos bútor, egy relaxáló tevékenység, és a még nagyobb kényelemért, ellazulásért egy napozóágy a Kerti Bútor Webáruházból.

Egy jó nyugágy ugyanolyan otthonos, pihentető egy kertben, akár egy tó- vagy tengerparton. Remek lehetőség arra, hogy egy kis kényeztetést vigyen az ember életébe.

Nem számít, milyen kicsi a kertje, terasza, rendezze be személyiségének, hangulatának megfelelően, hogy kedve legyen minél több időt tölteni odakint. Praktikum és esztétikum: ezt a két szempontot szem előtt tartva válasszon kerti bútorokat, kiegészítőket maga köré. Nyáron a kint olyan, mint télen a bent. A terasz, a kert a nappali meghosszabbítása, élvezze hát annak a kényelmét a szabadban is. Tegye még otthonosabbá kertjét hangulatvilágításokkal, textilekkel, párnákkal.

A nyugágy kiválasztásának szempontjai

Akár klasszikus, akár modern napozóágyat választ, a lényeg, hogy legyen stabil felépítésű és tartós, hiszen így lesz tökéletes pihenőhely. Egy puha és színes párna nemcsak még kényelmesebbé teszi, hanem tökéletesen fel is dobja még a kevésbé vonzó környezetet is. Fészkelje be magát egy pohár itallal, némi harapnivalóval, és élvezze a friss levegőt!

A kerti ágy kiválasztása előtt tájékozódjon, hogy melyik anyagú kerti bútor milyen ápolást, karbantartást igényel.

A klasszikus fabútorok elegánsak, azonban a legjobb minőség ellenére is rendszeres ápolást igényelnek a szépségük megtartásához. A nedvességtől, erős napsugárzástól óvni kell, különben sokat veszítenek esztétikumukból.

A különböző, fémből készült napozóágyak tartósak, modernek, ellenállóak, ám nem illenek minden környezetbe.

A minőségi műanyagból készült nyugágyak sokféle stílusúak lehetnek, minden környezetbe találhat közülük odaillőt. És ami nagy előnyük, hogy tartós anyagból készülnek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV- és fagyállóak, így amennyiben nem tudja megoldani máshogy tárolásukat, akár a kertben vagy teraszon is teleltetheti őket. Könnyűek, így könnyen mozgathatók. Léteznek összecsukható változatban is, de akár rakásolhatók is, így a tárolásuk, áthelyezésük gyorsan megoldható. További nagy előnyük, hogy ápolást, karbantartást nem igényelnek, tisztításuk egyszerű, mégis éveken keresztül megőrzik szépségüket.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!