Hogyan válassz ékszert a férfi szeretteidnek karácsonyra? (x)
Hogyan válassz ékszert a férfi szeretteidnek karácsonyra? (x)

www.chimeraekszer.hu

2023. 11. 20.
Bár még egy évtizeddel ezelőtt a férfiak esetében leginkább a jegygyűrű, egy elegáns óra vagy egy nyaklánc viselése volt az elfogadott, manapság már nekik is szélesebb a mozgásterük ezen a téren, hála David Beckhamnek, Johnny Deppnek, illetve a nagyobb divatmárkáknak.

Ez egy PR cikk

Ezért, ha még nem kezdted volna el az ajándékok beszerzését karácsonyra, vagy esetleg még ötleted sincs, hogy mivel lepd meg a párod, a férjed vagy a családod férfi tagjait, akkor semmiképpen sem szabad elvetned az ékszer ötletét sem.

A mai cikkünkben pedig adunk néhány tippet ahhoz, hogy a választott darab dobozkájának kinyitását valódi mosoly kövesse.

Kinek vásárolsz?

Ez az egyik legfontosabb kérdés, amit mindenképpen meg kell válaszolnod. Az apukádnak ugyanis feltehetően egy elegánsabb, a feltűnést kedvelő öcsédnek valami vagányabb, míg a párodnak valami szívhez szóló darabot szeretnél adni, mint amilyenek például a Chimera Ékszer Zeades férfi karkötői, amelyeket a különböző anyagok kombinációja és a színek harmóniája tesz különlegessé.

Továbbá nem mindegy a testalkat sem, hiszen ettől függ, hogy kinek mi áll jól. Egy vékonyabb testalkatú férfiakon jobban mutat egy vékony nyaklánc vagy egy karkötő, az erősebb testfelépítésűeknek pedig sokkal jobb választásnak bizonyulnak a hangsúlyosabb, vastagabb darabok.

Milyen a stílusa?

Egy ékszer akkor öltöztet és egészíti ki a viselője megjelenését, ha a maximálisan magáénak érzi, vagyis illik az öltözködési stílusához. Ha tehát a párod szekrényében nem igazán találsz élénk árnyalatokat, akkor fontos, hogy a választott ékszer se legyen túl erőteljes színű. Tökéletes lehet például az előbb is említett Zeades férfi karkötők közül a Bracelet Pennon Black vagy Galhauban BL.KA.

Abban az esetben viszont, ha nem veti meg az élénk színű ruházatot, akkor sokkal nagyobb lesz a mozgástered a választást illetően. Nyugodtan nyúlhatsz a merészebb formájú és a különlegesebb díszítésű ékszerekhez is.

Az ékszer minden nap lesz hordva vagy csak kivételes alkalmakkor?

Ez is egy rendkívül fontos kérdés, amely nem maradhat megválaszolatlanul, hiszen más típusú és kialakítású ékszer való a hétköznapokra, és más a hivatalosabb eseményekre. Tökéletes példaként említhetők a korábban már megnevezett webáruház Zeades karkötői és az arany karláncai.

Mekkora összeget tudsz rászánni az ékszer megvásárlására?

Legvégül azt kell még mindenképpen átgondolod, hogy mekkora az az összeg, amit az ékszer megvásárlására tudsz költeni. Ha a büdzséd nem enged túl nagy mozgásteret, akkor a cikkben már többször említett Zeades férfi karkötők tökéletes választást jelentenek számodra.

Abban az esetben viszont, ha a pénz nem akadály, akkor nyugodtan nézelődhetsz a Chimera Ékszer arany férfi ékszerei között, itt is remek darabokat találhatsz.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!