Hogyan helyezzünk el a nappaliban egy ágyat? (x)
Hogyan helyezzünk el a nappaliban egy ágyat? (x)

www.nonstopbutor.hu

2021. 09. 14.
A nappali a lakás központi része, ahová a bejárat és az előszoba után egyből érkezni szoktunk. Napjainkra már funkciója össze szokott fonódni az étkezővel, így még inkább érvényes rá az, hogy itt gyűlik össze mindig mindenki, családtagok, barátok, ismerősök.

 

Ez egy PR cikk

 

Ha csak egyszemélyes háztartásról beszélünk, akkor is egyértelmű, hogy valamilyen ülőalkalmatosság kell a nappaliba. Mivel az alvási funkció is fontos egy lakásban, így sokszor különféle módokon oldják meg, hogy fekvőhely legyen egy lakásban.

Kell a nappaliba franciaágy?

Van olyan családi körülmény, amikor kicsi a lakás, de nagy a család. Ha csak két szoba van a lakásban, és a kisebbik szoba a gyerekeké, akkor elképzelhető, hogy a nappaliba a szülők egy franciaágyat szeretnének inkább kinyitható kanapé helyett.

Amennyiben van arra lehetőség, hogy a franciaágy mellett a nappaliban más is elférjen, akkor mindenképpen érdemes leválasztani valamivel azt az ágyat, kuckósítani azt a részt, hogy érezze az ott alvó este, hogy az egy külön sarok, ahol nem a munka vár rá, hanem a pihenés.

Az elválasztás történhet egy paravánnal, gipszkartonfallal vagy egy könyvespolccal vagy akár egy szekrénnyel, amelynek hátfala alkotja az alvósarok egyik falazatát. Nagyon hangulatos megoldás lehet a sótéglákból felépített fél- vagy teljes fal, amely különleges hangulatot fog árasztani, és mindezek mellett még egészséges is.

Ha nincs annyi hely, hogy leválasszák a franciaágyat a nappali többi részétől, akkor megoldás lehet a környezet színben történő elhatárolása valamilyen más színű tapéta vagy burkolat felhasználásával.

Mindenképpen nézzen körül a Nonstop Bútor franciaágy kínálatában, ahol minden bizonnyal megtalálja a kedvére valót.

Az ideális nappali bútor: a kanapéágy

Egy franciaágyat nem lehet napközben összecsukni, hogy több helyünk legyen. De az is lehet, hogy egyszerűen nincs helyünk egy franciaágy elhelyezésére a nappaliban. Ilyen esetekben egyértelmű, hogy ha lehetőségünk van rá, akkor egy kinyitható vagy kihúzható kanapéágyat vegyünk. Napjainkban ezek nagy része már mind ágyneműtartós, így még egy plusz funkcióval bővül a palettája.

Ha már egy kanapéágyon szeretnénk hosszú távon aludni, akkor válasszunk kinyitható kanapéágyat, ahol a teljes alvófelület egy önálló 80 x 200-as vagy 90 x 200-as matracból áll. Ha biztosak vagyunk abban, hogy a nappalink csak vendégváró rendeltetést fog betölteni, időnkénti alvófunkcióval párosulva, akkor elegendő egy kihúzható kanapéágyat választani.

Előfordulhat az is, hogy a lakásnak olyan nagy a belmagassága, hogy érdemes ezt kihasználni és egy galériát építeni. Ekkor nagyon jól elszeparálható lakrészként lehet megcsinálni franciaággyal vagy csak matracokkal a galérián elhelyezett fekvőhelyet.

Az összeszerelésben is segítenek!

A Nonstop Bútor webáruház mindig az Ön rendelkezésére fog állni, bármilyen kérése, igénye merülne fel. Ha szüksége van rá, bútorát házhoz szállítja, sőt ha kell, végleges helyén össze is szereli. Emellett számtalan kapcsolódó szolgáltatás várja Önt a webáruházban, nézzen körül!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!