Hajtőemelő spray vékony szálú hajhoz (x)
Hajtőemelő spray vékony szálú hajhoz (x)

www.shop.hairline.hu

2021. 07. 19.
A hajtőemelő spray csodafegyver a vékony szálú, elnehezedő, lelapuló hajjal szemben vívott harcban. Az állandó manuális turkálás, azaz az ujjal való szántás és a hajlendítés ugyan pár másodpercig jó megoldás, de egy önmagát tartani képtelen haj esetében nem túl szerencsés megoldás. El kell fogadnunk, bele kell törődnünk, hogy önmagától nem lesz peckesen álló hajkoronánk, de a mindennapokat megkönnyíthetjük némi rásegítéssel.

Ez egy PR cikk

 

A hajszálak vastagságáról a genetikai lottó dönt. Aki vastag szálút húz, annak mással kell megküzdenie: az akaratos, rakoncátlan tincsek nehezítik az életét. Amikor a haj arra áll, amerre ő akar, az sem fáklyásmenet. A vékony hajszálak jól formázhatók, megfelelő termékekkel könnyedén kialakíthatjuk a nekünk tetsző frizurát. Talán gyakrabban is kell mosni, mert tulajdonságaiból adódóan könnyebben tapad a fejbőrhöz, ezáltal gyorsabban zsírosodik.

A profi hajtőemelő spray tulajdonságai

A legfontosabb, hogy lássa el a feladatát, azaz emelje meg a hajat már a hajtőnél. Ne csak ragacsos spray legyen, hanem adjon tartást a hajszálaknak, fixáljon, mindezt úgy, hogy nem nehezíti el őket. Ne kelljen belőle sokat használni, mert a túlzottan nagy mennyiség ellenkező irányba hat: lelapítja a hajat. Mindezek mellett nagyon fontos az összetétel. A kőolajszármazékok nem egészségesek, ráadásul megfojtják a hajszálakat. Nem engedik levegőhöz jutni őket, amely hosszabb távon a haj elvesztésével jár.

A természetes, növényi anyagok, olajok, vitaminok táplálják a hajat, így nem csak mesterségesen fixálnak, hanem hozzájárulnak a haj egészségéhez, természetes erejének kialakulásához. Az Alfaparf Milano, az egyik legismertebb olasz márka például a Volume nevet adta az erősítő termékcsaládjának. Volument, azaz tömeget ad a hajnak, amely elhagyja magát. Hogyan éri el? Először is bevonatot képez, amely nem engedi a környezeti ártalmakat, például a párát hozzáférni a hajhoz. Ezután biztosítja, hogy a kellő tápanyagok bent maradjanak a hajszálakban, így a haj táplált lesz a tövétől a végéig.

Hogyan használd?

Ahogy már említettük, a hajtőemelő spray-t nem kell túlzásba vinni. Attól, hogy többet teszel a hajadra, nem fog stabilabban állni, inkább elnehezül a túlzott kezeléstől. 10-15 pumpányit kell eloszlatni a teljes területen, hajmosás után, a még nedves haj tövén. Ha hajszárítót használsz, ne feledkezz meg a hővédőről, ugyanis előfordulhat, hogy enélkül károsodik a hajad. A hő stresszt okoz a hajnak, ha nincs megfelelő védelem, máris oda a hidratáltság.

A termékcsaládok szerencsére minden olyan terméket tartalmaznak, amelyre szükséged lehet, ezért válassz ugyanonnan. Hiszen ezek komplex kezelést nyújtanak, bármilyen hajproblémád legyen. Már a sampon elkezdi az ápolási folyamatot a tisztítás mellett. A maszkok, kondicionálók feltöltik a hajszálakat, míg a leave-in termékek gondoskodnak arról, hogy a szükséges anyagok bent is maradjanak.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!