Hagyományőrző kézműves női táskák (x)
Hagyományőrző kézműves női táskák (x)

www.hagyomanyorzobolt.com

2021. 03. 18.
Hagyományőrző ajándékot keresel egy hölgy számára? Esetleg magadat lepnéd meg egy szép, magyaros holmival? Ez esetben egy egyedi készítésű kézműves kiegészítő kitűnő ötlet lehet! Keresd fel a Hagyományőrző Bolt webáruházat, ahol szebbnél szebb magyar motívummal díszített kiegészítőket találhatsz!

 

Ez egy PR cikk

 

Kézműves női táskák Böbe Hagyományőrző Boltjában

 

A Hagyományőrző Bolt, avagy Böbe Hagyományőrző Boltjának kínálatában számtalan gyönyörű női kiegészítő található. Közéjük tartoznak az egyedi, kézzel készített táskák is. Akár ajándékot keresel, akár magadat szeretnéd meglepni valamivel, a táska mindkét esetben praktikus és stílusos választásnak bizonyul. 

 

A Hagyományőrző Bolt táskái között szebbnél szebb magyar motívummal díszített darabot találhatsz. Rengeteg szín és minta között válogathatsz, így biztosan megleled a tökéletes ajándékot! A táskák között találsz zsinóros és kézi hímzéssel díszített darabokat is. 

 

Hímzett és zsinóros díszítésű női táskák

 

Böbe Hagyományőrző Boltjában pompás hímzett vászontáskák között válogathatsz. Ezek többféle színben érhetők el: feketében, fehérben és pirosban. Mindegyik gyönyörű magyar motívumokkal, kalocsai mintával van díszítve.

 

A táskák között pazar zsinóros díszítésű válltáskákat is találhatsz. Ezek is többféle színben kaphatók, feketében, bordóban, pirosban és kékben. Mindegyik darab bélelt, belső zsebbel rendelkezik, és gombbal zárható.

 

További kiegészítők a Hagyományőrző Bolt kínálatában

 

A Hagyományőrző Bolt kínálatában még rengeteg kézműves női kiegészítő szerepel. A táskák mellett találhatsz szebbnél szebb magyar motívummal díszített ékszereket, keszkenőket, pártákat, zoknikat és néptáncos cipőket is. Nézz szét és találd meg a tökéletes ajándékot szeretted számára!

 

Tudj meg többet a Hagyományőrző Bolt webáruházról! 

 

A Hagyományőrző Bolt, avagy Böbe Hagyományőrző Boltja családi vállalkozásként működik. Kitti, a nagyobbik lány esküvő- és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Eszter, a kisebbik lány készíti és tervezi az alkalmi ruhákat, valamint az esküvői viseleteket.

 

A cég fő tevékenységi körébe a hagyományőrző, magyaros viseletek készítése, illetve forgalmazása tartozik. Ezek között egyaránt található férfi, női és gyermekruha is. A viseletekhez tartozó különböző kiegészítőket, a magyar ékszereket, csizmákat, táskákat és kalapokat kivétel nélkül magyar kézművesek készítik. A bolt kínálatában szerepelnek még izgalmas társasjátékok, karikás ostorok és retro édességek is. 

 

A cég nemcsak a hazai vásárlókat célozza meg termékeivel, hanem a világ más területein élő magyarságot is. A webáruházat a Facebookon keresztül is elérheted, Böbe Hagyományőrző Boltja néven.

 

Válogass a kézműves táskák és a női kiegészítök között, hogy megleld a tökéletes ajándékot hölgy ismerősöd számára!

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!