Donald Trump a legnagyobb riválisára szavazott
Ron DeSantis lesz vélhetően a legfőbb kihívója a republikánus elnökjelöltségért 2024-ben
Donald Trump a legnagyobb riválisára szavazott

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 11. 08.
Megerősítette Donald Trump korábbi amerikai elnök, hogy Floridában Ron DeSantis kormányzóra adta le a szavazatát. Mint fogalmazott, ez egy nagyon izgalmas nap a republikánusok számára. 

Trump a szavazatát a floridai Palm Beachen adta le felesége, Melania társaságában. Azt nyilatkozta, reméli, hogy a republikánusok visszaszerzik a többségüket a Kongresszusban. Becslések szerint a Képviselőházat meg fogják tudni szerezni, de a Szenátusnál nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok. 

Donald Trump arra a Ron DeSantisra szavazott, akit korábban még kigúnyolt, amiből kisebb botrány is lett. Sokak szerint DeSantis esélyesebb lenne elnökjelöltként a 2024-es választásokon, ám úgy tűnik, Trump egyáltalán nem tett le arról, hogy ismét megpróbálja magát a demokrata csúcsjelölttel szemben. Egy nagygyűlésen úgy fogalmazott, november 15-én nagy bejelentést fog tenni. 

(FoxNews)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!