Daraboljuk fel a vászonképet! (x)
Daraboljuk fel a vászonképet! (x)

www.vaszonkep.hu

2021. 05. 14.
Manapság a vászonkép egy igen elterjedt dekorációs elem. Vehetjük saját célra, vagy adhatjuk emlékbe szeretteinknek. Mivel gyakorlatilag bármilyen képet ki tudnak nyomtatni vászonra, így nagy szabadságunk van ezen a téren.

Ez egy PR cikk

A képek elrendezésében is számtalan lehetőség rejlik. Kirakhatunk a falra egy nagy képet, több kisebbet vagy egy nagyot több részre darabolva. A következőkben erről olvashattok.

Miben más ez az elrendezés?

Sokan az egyszerűségre esküsznek és egy képet választanak, amit egy nagy vászonra nyomtatnak ki. Ennek egy továbbfejlesztett verziója, amikor bár egy nagy képet nyomtatnánk, azt esztétikusan feldaraboljuk, így kerül a falra. Ez a megoldás ad egy pluszt a képhez, hiszen néhány helyen a kép dinamikája megtörik, így a szemünket akaratlanul is vonzza.

Milyen elrendezések vannak?

Különböző módon vághatjuk fel a képeket, ez többnyire a képtől függ, van olyan kép, ami nem mutat jól egy-egy elrendezésben. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, inkább kérdezzünk meg olyan szakértőket, mint a vaszonkep.hu csapata, akkor nem lőhetünk mellé.

Maradhatunk a szabályos formáknál és például középen kettévágva is felhelyezhetjük a falra a képet, vagy ugyanígy vághatjuk négybe, keresztbe és hosszába. Szintén a szabályosságot követve vághatjuk háromba vagy négybe a képet úgy, hogy hosszában ugyanakkora darabokra szabdaljuk.

Ha kilépnénk a szabályosságból, akkor az is jó megoldás, ha három, négy vagy öt részbe vágjuk úgy, hogy a különböző részek eltérő nagyságúak legyenek. Itt eljátszhatunk a képzeletünkkel, lehet például a középső rész a legnagyobb, kifelé haladva kisebb, vagy teljesen szabálytalanul is vághatjuk.

Szintén a szabályosságot mellőzi az a megoldás, amikor csak a kép egy részét vágjuk le, a levágott és megmaradt rész pedig nagyjából kétharmad-egyharmad arányban van.

Akárhogy is döntünk a kinézetet illetően, ma már ha többrészes vászonképet szeretnénk, a nagyobb cégek oldalán, mint a vaszonkep.hu, már a tervezési fázis elején meg tudjuk nézni az elrendezéseket.

Hogyan készül?

Az elkészülési folyamatot a vaszonkep.hu rendszerén keresztül mutatjuk be, a legtöbb helyen hasonlóan működik.

Először az internetes rendszeren keresztül feltöltjük a fotót, amit vászonképnek szeretnénk. Ezzel egyidőben megadjuk az elérhetőségeinket és a vászonkép paramétereit.

Ezek után a szakemberek leellenőrzik a kép minőségét és ha minden jó, akkor elkészítik a nézőképet, ami egyfajta minta.

Amikor a nézőképet jóváhagytuk, elkezdik a nyomtatást és a képet keretre feszítik. Ezután már csak becsomagolják, vagy bubis csomagolóanyagba vagy pedig még egy kartondobozba, attól függően, milyen szállítást kértünk, és kész is a folyamat.

Akárhogy is döntünk, legyen a vászonkép egyrészes vagy többrészes, biztosan éke lesz a lakásunknak. Mint láthatjuk, a többrészes vászonképet elkészíttetni nem bonyolultabb, mint az egyrészest, így bátran próbáljuk meg.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!