Az élet a legnagyobb rendező: a repülőtéren futott össze "Dobrev" Dobrevvel
Az őszödi beszédről szóló filmben a Dobrev Klárát alakító színésznő véletlenül futott össze Gyurcsány Ferenc feleségével
Az élet a legnagyobb rendező: a repülőtéren futott össze "Dobrev" Dobrevvel

Forrás: Facebook/ELKRTUK

2021. 11. 10.
Az Elkxrtuk című film a hivatalos oldalára töltöttek fel egy nézői videót, amin az látható, hogy a filmben Dobrev Klárát alakító színésznő, Gubás Gabi a Liszt Ferenc repülőtéren összefut a Demokratikus Koalíció csúcsjelöltjével.

A politikus nem vette észre a színésznőt, akinek az arcára volt írva a megdöbbenés. 

A szereplők egyébként abból a célból utaztak Brüsszelbe, hogy részt vegyenek a film európai bemutatóján, amit tudatosan a belga fővárosba terveztek. A vetítéssel szinte teljesen egy időben tartott fórumot Brüsszelben Márki-Zay Péter is - az ott elhangzottakról itt írtunk bővebben.

A Hetek korábbi lapszámában interjút készítettünk a film producerével, Kálomista Gáborral.

(Facebook)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!