Anyagilag nem mindegy – a jogosítványt részletre is fizetheted (x)
Anyagilag nem mindegy – a jogosítványt részletre is fizetheted (x)

www.likedrive-autosiskola.hu

2021. 04. 20.
Amikor a jogosítványod megszerzésének folyamatát tervezed, akkor anyagi értelemben nem árt tudnod, hogy akár részletekben is fizetheted a folyamat egyes mérföldköveit. Ennek köszönhetően extra terhek kerülhetnek le a válladról, és nyugodtabban koncentrálhatsz a folyamat sikerére.

Ez egy PR cikk

A cikkben megnézzük, mennyibe is kerül mostanság a jogosítvány megszerzése. Emellett pedig annak a részleteire is rávilágítunk, hogy milyen lépések és mérföldkövek mentén működik a fentebb említett részletfizetés.

 

Mennyibe kerül a jogosítványszerzés 2021-ben?

 

Mivel a jogosítványszerzés végső anyagi vonzata meglehetősen soktényezős, ezért nehéz egyösszegű választ adni magára a kérdésre. Egy képzeletbeli skálán valahol a 200 ezer, illetve a 300 vagy 350 ezer forint közötti skálán helyezkedhet el a teljes anyagi vonzat.

Nyilván mindenkinek a saját anyagi lehetőségei döntik el azt, hogy ez a fajta kiadás mennyire fér bele az egyéni, illetve a családi költségvetésbe. Az mindenesetre könnyedséget jelenthet, hogy nem feltétlenül szükséges kiadni egyben ezt az összeget.

 

Tudtad, hogy a jogosítvány árát akár részletekben is fizetheted?

 

Magyarul tetszés szerint akár azon részletekben is fizetheted a jogosítványod anyagi részét, ahogyan egyéni szinten sikerül haladnod a folyamatban. Kezdésként például elég lehet a KRESZ tanfolyam árát utalnod, hogy ezt követően sikeres KRESZ vizsgát abszolválhass.

Ha megvagy a KRESZ tanfolyam és vizsga árának a rendezésével, akkor mehetsz tovább a folyamatban. Vagyis tetszés szerint jöhet az elsősegély-tanfolyam, illetve ezen a téren is a vizsga anyagi vonzatának a kiegyenlítése.

A jogosítványod megszerzésének markáns összetevőjének számító gyakorlati vezetésórákat sem feltétlenül szükséges egyben kifizetned. Óriási könnyebbséget jelenthet például a családi költségvetésre nézve, hogy akár tíz-tíz óránként tömbösítve is megoldhatod magát az utalást.

 

Hogyan tudod a lehető leginkább csökkenteni a jogosítványszerzés költségeit?

 

A fentiek olvasatában már tisztán látszik, hogy a jogosítványod szummázott anyagi vonzata tényleg sokféle változón múlik. A legtöbbet persze úgy tudsz spórolni a dolgon, ha mindegyik vizsgán átmész elsőre, illetve nem kell plusz gyakorlati vezetésórákat vásárolnod.

Ennek jegyében célszerű lehet előre megfontolnod, hogy egész pontosan milyen autón is kezded el megtanulni a forgalomban történő közlekedés alapjait. A tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy automataváltós autón gyakorolva és tanulva gyorsabban és biztosabban jön a sikerélmény.

Tehát hamarabb tehetsz szert a nélkülözhetetlen alapokra, gyorsabban érzel rá a vezetés gyakorlatára, ennek köszönhetően pedig a jogosítványod is hamarabb kerülhet kézzelfogható közelségbe.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!