A Twitteren reagált Orbán a Soros-birodalom új vezetőjének kinevezésére
A Twitteren reagált Orbán a Soros-birodalom új vezetőjének kinevezésére

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 06. 12.
A magyar miniszterelnök a Keresztapa című film egy jelenetét osztotta meg a Twitteren, amely arra emlékeztette, ahogy Soros György átadta a stafétát a következő generációnak.

Ahogy arról írtunk, Soros György az egyik fiának, Alexnek adta át a pénzügyi birodalma és a Nyílt Társadalom Alapítvány irányítását.

Orbán Viktor a Twitter-oldalán osztotta meg a hírt, amelyet úgy kommentált, hogy “Soros 2.0”, illetve egy jelenetet is megosztott illusztrációként a Keresztapa című filmből.

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!