A tökéletes babaszoba kisokosa (x)
A tökéletes babaszoba kisokosa (x)

www.babaajandekok.hu

2021. 07. 27.
Érkezik a szemetek fénye? Szeretnéd, ha születése napjára már minden tökéletes rendben várná? Akkor ne menj sehova! Tarts velünk, ugyanis a következőkben egy tartalmas, mégis rövidke összefoglalót találhatsz arról, mi is a titka egy tökéletesen berendezett babaszobának!

 

Ez egy PR cikk

 

Mindenről szó lesz: bútorok, dekoráció, játékok, kiegészítők, azaz számos dolog, amik egy babaszobát varázslatossá, mindazonáltal funkcionálissá tesznek.

Kétszer mérj, egyszer vágj!

Drága anyukák és apukák! Az a helyzet, hogy mielőtt elkezdenétek mindent összeválogatni, ami aranyos és szép, érdemes többé-kevésbé összeállítani egy listát. Először azt gondoljátok át, hogy fiús, lányos vagy uniszex szobát szeretnétek-e. A tradicionálisan fiús szoba a kék árnyalataiban, míg a lányos szobácska rózsaszínben úszik. Ha se ilyet, se olyat nem szeretnél, akkor bizony nem másra lesz szükséged, mint egy igazán különleges uniszex színvilágra, azaz fehér, szürke, zöld, sárga, lila, barna árnyalatok között nézelődj!

A szín kiválasztásának legfontosabb gondolata: a kevesebb több! Nem szabad két-három színnél többet felhasználni, ebbe beletartozik a bútorok kinézete is!

A következő lépés, hogy összeszeditek, milyen bútorok fognak kelleni! Kiságy, pelenkázó vagy pelenkázólap, babakocsi, babatornáztató biztos jól jön majd, érdemes körülnézni a BloomBaby minőségi bababútorai között. Az a jó, ha mind egy árnyalatban választod ki, legtöbben ilyenkor a fehérre szokták tenni a voksukat.

A bútoroknál két dolog fontos: mindenből azt válaszd, amiről azt súgja a megérzésed, az lesz nektek a jó! Hiába mondja az anyós, az édesanyád, a testvéred, a barátaid, hogy nekik bevált valami. Ha neked nem tetszik, több mint valószínű, hogy felesleges lesz! Minden bútor esetében nézz végig minden opciót, inspirálódj sokat!

Jöhet a dekoráció!

A díszítések esetében már könnyebb dolgod van. A színek már adottak, amelyek közül válogathatsz. A tervezés ezen részének egyetlen fő eleme van, ami nem más, mint az, hogy tudd, mekkora felületen dolgozol. Egy pici szobácskába kevés nagy vagy több apró mintát kell tenni, míg egy nagyobb babaszoba megengedi, hogy akár kombináld a kettőt. Nem szabad egyik esetbe sem persze átesni a ló túloldalára. Minden falra kerüljön valami, ám ne túl sok dolog! Az is jó, ha választasz egy témát: állatok vagy szívecskék, erdő. Ez alapján aztán egyszerűbb válogatni a minták között!

A baba és gyerekszoba dekorációs kiegészítők között olyanokat keress, amik sokoldalúan felhasználhatóak, péládul baldachint, melyből sátor készíthető, babafészket, amely egészen oviig kitart.

Mind közül a legfontosabb tanácsunk

Ha online vásárolsz, mindig megbízható babaoldalról rendelj, olyan helyről, ahol nem csak megannyi terméket találsz, figyelj rá, hogy ezek mind rendelkezzenek tanúsítvánnyal, amilyen az ÖKO-TEX is. Az sem árt, ha jó tanácsokkal teli blogbejegyzéseik is vannak.

A ti babátoknak milyen lesz a szobája?

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!