A napelemes térvilágítás előnyei és típusai (x)
A napelemes térvilágítás előnyei és típusai (x)

www.ledkor.hu

2021. 09. 16.
Gondoljon Ön is a környezetére, amikor a kültéri világítást tervezi, ismerje meg a napelemes térvilágítás előnyei mellett a napelemes lámpák típusait, felhasználási területeit!

 

Ez egy PR cikk

 

Környezettudatos és környezetbarát világítás

A napelemes lámpa megújuló energiát hasznosítva egy kifejezetten hatékony, energiatakarékos és környezetkímélő világítási forma, amelyet egyre többen és több helyütt alkalmaznak.

Aki környezettudatosan alakítja ki környezetében a kültéri világítást, az kétségtelenül a napelemes térvilágítás mellett teszi le a voksát. Ilyenkor a napfényből termelünk villamos energiát, ami egy akkumulátorban tárolódik, és amikor szükséges, automatikusan bekapcsol és a megfelelő fényforrást biztosítja. Használatával hozzájárulhatunk egy fenntartható jövőhöz.

A Ledkor.hu kültéri világítás termékkínálatában többféle lámpa érhető el a napelemes térvilágítás megvalósításához, amelyek alkalmasak mind lakossági használatra az udvar, a kert hatékony megvilágítására, de a köztereken, parkokban, turisztikai létesítményeknél vagy akár ipari területeken szintén kiépíthető.

A napelemes térvilágítás előnyei

Amellett, hogy környezetbarát, a napelemes térvilágítás előnye a költséghatékonyság, amelyet igazán a hosszú távú használata mellett érezhet meg a pénztárcánk. A lámpa vásárlásakor lehet, hogy mélyebben a zsebbe kell nyúlni, de néhány hónap alatt megtérül a befektetés.

Szemben a hagyományos lámpatestek telepítésével és rendszeres karbantartási költségeivel, egy napelemes lámpa esetén mindez minimális. Gyakorlatilag az időnkénti ellenőrzés, tisztítás mindössze a kívánalom az egész élettartama alatt.

Korlátlan energiaforrást jelen a napenergia, kimeríthetetlen, amíg van élet a Földön. Nincs szükség elektromos hálózat telepítésére, mint a hagyományos világításhoz, ezért nem kell a kábelezés bosszúságaival és anyagi kiadásaival foglalkozni. Könnyebben kivitelezhető egy napelemes térvilágítás már rendezett kert, udvar esetében is.

Manapság rengetegféle napelemes lámpa közül választhatjuk ki az igényeinknek megfelelőt, számos típus, forma, méret vagy szín létezik, így amennyiben nem csak funkcionális feladatokat lát el, hanem például a terasz, kert vizuális élményét is fokozni szeretnénk, könnyen találhatunk az elvárásainkhoz passzolót.

Napelemes lámpák típusai

A kínálat bőséges, ki tudja belőle mindenki választani a célnak és a funkciónak legideálisabbat, ízléséhez leginkább közel állót.

A kültéri világítás egyik legfontosabb eleme a hatékony fényforrás biztosítása mellett, hogy akkor világítson, amikor szükség van rá. Éppen ezért a legtöbb mozgásérzékelővel ellátott, melyről tájékozódjunk vásárlás előtt.

Típusát tekintve lehet földbe szúrható, falra szerelhető, de amennyiben dekorációként használnánk, létezik asztali változat vagy fényfüzér is.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!