A megnyugvás oázisa: fürdőszoba nagyon igényes kivitelben (x)
A megnyugvás oázisa: fürdőszoba nagyon igényes kivitelben (x)

www.homelux.hu

2021. 08. 13.
Egyedi szobabelsőkhöz és stílusos lakberendezés mellé a legjobb, ha a fürdőszoba elegáns és igényesen van berendezve. Ezzel remélem te is egyetértesz, és szereted a finom ízléssel berendezett otthonokat, és a sajátod esetében is erre törekszel. 

 

Ez egy PR cikk

 

Bizonyára a fürdőszobában te is sok időt töltesz el mindennapjaid során. Ha csak a tisztálkodás és a kikapcsolódás idejét nézzük, akkor ez napi egy-két órát is igénybe vehet.

Persze, ha nincs időd ilyen alaposan kényeztetni magad, az sem baj. Attól még megérdemled, hogy olyan fürdőszobába léphess be akár csak öt percre is, amiben valóban jól érzed magad. A sima és tiszta felületek, a tükör varázsa, a kifinomult bútorok nagyot tudnak dobni az ember hangulatán. Akárhányszor a fürdőszobádba lépsz, érezned kell a Zen erejét és a megnyugvást, ami áthatja tested-lelked.

Megnyugtató fürdőszoba dizájn az igazi egyensúlyért

Engedj meg magadnak minden nap egy apró pillanatot, amikor csak önmagaddal vagy. Belenézhetsz a tükörbe, szembenézhetsz önmagaddal, és megvizsgálhatod az aznapi élményeid hatását. Ha fürdesz, ha zuhanyzol, vagy akár csak egy gyors mosdással frissítenéd fel magad, akkor is figyelj az apró részletekre.

A fürdőszobai berendezésed arra hivatott, hogy a te szolgálatodban lehetővé tegye a stressz levezetését. A fürdőszobád az a hely, ahol egyedül lehetsz, és az intimitás csöndjében hódolhatsz a magány szépségének.

Rendezd be hát fürdőszobád olyan bútorokkal és eszközökkel a Homeluxtól, amelyek nemcsak a hétköznapi értelemben funkcionálisak. Törekedj arra, hogy a tested-lelked összhangját erősítsék a fürdőszobai eszközök. A bútorok akár fából, műanyagból vagy fémből és üvegből is készülhetnek, de minden esetben szépek, és az ízlésednek tökéletesen megfelelőnek kell lenniük.

Ha ezt megvalósítod, akkor öröm lesz minden egyes fürdőszobában töltött pillanat. Nagyon sokfajta ízlésvilágnak és trendnek megfelelő fürdőszobai felszereléseket találhatsz a neten. Az egyik legizgalmasabb felhozatal a Homelux webáruházban érhető el. Nem kell üzletekbe járkálnod, ha eldöntöd, mit szeretnél, sokkal könnyebb és gyorsabb is internetről rendelni… igen, akár fürdőszobabútort is. Miért ne? Nézz körül a webáruházban, és fedezz fel több száz bútort a székedben ülve.

Mit tartogatnak számodra a fürdőszobabútorok?

Ha a funkcionalitás híve vagy, és szereted a letisztult formákat, akkor megtalálhatod a Homelux oldalon a neked való termékeket. Ha pedig az elegancia és a klasszikus vonalak hoznak lázba, akkor hódolj szenvedélyednek, és vegyél valami igazán kifinomultat.

Teljes felújítás vagy csak fürdőszoba-kiegészítés?

Minden esetben érdemes megfontolnod, hogy mire van szükséged, és hogyan szeretnéd kibővíteni a kikapcsolódás oázisát otthonodban. A színek összhangja, a formák és a méretek együttállása hozhatja meg az előbb emlegetett Zen energiát.

Ne félj a merész ötletektől sem! Néha a kirívó, és nem várt fordulat igazán frissítő és csodálatos is tud lenni. Legyen élvezet a fürdőszobában töltött idő! Add meg magadnak ezt a luxust, no meg egy igazán klassz fürdőszobát.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!