3 tipp, hogy biztosan jó jakuzzit válassz (x)
3 tipp, hogy biztosan jó jakuzzit válassz (x)

www.calderaspas.hu

2021. 04. 19.
A kikapcsolódás és feltöltődés színhelyéül az elmúlt egy év során kénytelenek voltunk többnyire az otthonunkat választani. Sokan jutottak ebből kifolyólag arra a következtetésre, hogy itt az ideje, hogy beszerezzenek egy jakuzzit.

 

Ez egy PR cikk

 

A masszázsmedencék népszerűségének terjedésével egyenes arányban nő a fellelhető kínálat is. A szerteágazó felhozatalnak az a szépsége, hogy mindenki megtalálhatja azt a modellt, ami neki leginkább megfelelő, az árnyoldala pedig az, hogy ez egyre bonyolultabb művelet.

Ha már méret, funkció és design szerint leszűrted a kínálatot, de még mindig nem jutottál végső döntésre, itt van három további szempont, ami segíthet abban, hogy a lehető legjobb választást hozd meg, mikor jakuzzit vásárolsz.

A kevesebb néha több

 

Amikor választani kell, hogy medence vagy jakuzzi vásárlására kerüljön-e sor, az utóbbi mellett a legkomolyabb érvek egyike, hogy kiválóan át tudja masszírozni a teljes testet. A jeteken kiáramló levegő- vagy vízsugár segítségével remekül ellazítja az igénybe vett területeket.

Sokan esnek viszont abba a tévedésbe, hogy a jetek számának növekedését párhuzamba állítják a minőség növekedésével is. Pedig ebben az esetben is helytálló a mondás, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél. Ha rendszeresen szeretnéd a mélyizmokat is átmasszíroztatni a medencében, akkor tanácsos figyelembe venned, hogy milyen típusú jetek vannak a jakuzziban és azoknak az elhelyezkedése mennyire ergonomikusan lett megválasztva.

Ha további támpontok is érdekelnek, hogy mi alapján válaszd ki a számodra legideálisabb masszázsmedencét, nézz körül a Caldera Spas kínálatában, vagy kérd az ingyenes jakuzzi választási útmutatót!

 

Hangulatos kikapcsolódás

 

Ahhoz, hogy a kikapcsolódás élménye teljes legyen, érdemes a masszázson kívül egyéb érzékeidet is kényeztetni. Illat- és aromaanyagokat bármelyik jakuzziban bevethetsz, de különlegesen élvezetes tud lenni egy színterápiával egybekötött nyugtató medencézés is. Egyes masszázsmedencék extra kiegészítőként beépített vizuális rendszerrel vannak ellátva, amik hangulatos fényekkel segítik, hogy feloldhasd a mindennapos stressztől kötött idegpályákat.

 

Árak és garanciák


A legtöbb esetben van róla elképzelésünk, hogy mégis mi az az összeg, amit adott beruházásra, jelen esetben a medencére szánunk. Mégis a megadott kereten belül elég nagy lehet a szórás, amikor a végső modell kiválasztásánál járunk.

Sajnos ekkor az összes típusról és forgalmazótól érdemes kikérni az árajánlatot, hiszen még azonos ár esetén is lehet nagy eltérés a kapott szolgáltatásban. Akciók idején pedig kiemelten figyelni kell rá, hogy mit is tartalmaz az ár. Házhoz szállítás benne van? Telepítik is, vagy ahhoz már neked kell szakembert találnod? Karbantartást vállalnak-e? Milyen hosszú a garancia ideje? És ha már garanciánál járunk, ahogy az élet minden területén, itt is felmerül a kérdés, hogy érdemes-e olyan garanciát komolyan venni, ami hosszabb, mint a gyártó eddigi pályafutása?

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!