hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Pusztulás előtt büszkeség - E heti köszöntőnk
Pusztulás előtt büszkeség - E heti köszöntőnk

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2023. 06. 08.
Ismét megérkezett a meleg, és a megkérdőjelezhetetlen alternatív identitások, szexuális preferenciák 50-nél is több árnyalatának virágzása az utcákon és a kirakatokban.

Szivárványba borult minden, nincs menekvés, még a gyermekeknek sem. A globális nagyvállalatok egymásra licitálnak természettagadó kampányaikkal, legyen az terhes „férfit” ábrázoló címlap, magát kislánynak képzelő férfi köré épített sörmárka-kampány vagy éppen bajuszos, színes szoknyában táncikáló drag királynős sportmárka-reklám. 

Az utcákra hamarosan kisereglenek az LMBTQ betűtészta képviselői pompázatos, sokszor erősen hiányos öltözeteikben. Az elfogadás és a tolerancia gyönyörű ünnepe ez. 

Kivéve, ha az ember hisz a biológiai tényekben, az objektív igazságokban, és hangot is adna azoknak. Ha dokumentumfilmet készít arról, mi is a nő. Ha hangot mer adni az utcán annak, hogy mi Isten véleménye az ügyben. Ha nyilvános műsorban beszámol arról, hogy a nemkívánt nemi vonzalmakból, homoszexualitásból Jézus segítségével van kiút. Matthew Grech máltai keresztény énekes, akivel több ízben is volt szerencsém interjúzni, épp lapunk megjelenésekor áll bíróság elé csak azért, mert egy műsorban megosztotta, Isten segítségével hogyan hagyta maga mögött meleg életmódját. 

Büszkeség jár ugyanis az igazság, a szabadság, a moralitás pusztulása előtt, ahogy ezt már több ezer éve bölcs Salamon is megmondta. Ez pedig cseppet sem ünneplendő.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!