Dolgok, amiket nem ítél el a Disney: faaprítóba lógatott Trump-párti gyerekekkel viccelődött a producer
Egyre több ellentmondásra világítanak rá az internetezők Gina Carano botrányos menesztése után
Dolgok, amiket nem ítél el a Disney: faaprítóba lógatott Trump-párti gyerekekkel viccelődött a producer

Forrás: Twitter

2021. 02. 15.
A Disney pár napja rúgta ki Gina Carano-t, aki a  cég egyik sikersorozatának, a Mandaloriannak volt a sztárja. Döntésüket azzal magyarázták, hogy a színésznő elfogadhatatlan kijelentéseket tett a közösségi oldalain. Az internet azonban nem felejt, a Disney korábban már jóval durvább megjegyzéseket is elnézett. 

Gina Carano kirúgása felháborította az amerikai konzervatív oldalt. A színésznő korábban is fogalmazott meg a mainstreamtől eltérő kijelentéseket, az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a náci Németország hangulatához hasonlította az amerikai eltörlés-kultúrát. Azóta nagyon sokan álltak Carano mellé, a jobboldali Daily Wire le is szerződtette készülő filmjeihez. 

Most azonban a Hollywood egy másik nagy konzervatív hangja, Kevin Sorbo emlékeztetett arra, hogy a Disney korábban nem ítélte el azt a Jack Morrisseyt, aki pár éve konkrétan azzal humorizált a Twitter-oldalán, hogy a Trump-párti gyerekek sikoltoznak, amikor a MAGA-sapkájukkal együtt egy faaprítóba lógatják őket. Egy csatolt kép is illusztrálja, ahogyan egy ember valakit a lábánál fogva a darálóba rak, a kimeneti nyíláson pedig jön ki a vér. 

 

 

Morrissey többek között a Szépség és a Szörnyeteg producere volt a Disneynél. A Twitter-posztot még a Covingtoni Katolikus Iskola 2019 januári incidense kapcsán rakta ki, amikor Trump-sapkás fiatalokról a média elterjesztette, hogy mennyire tiszteletlenül bántak a közelükben tüntető őslakos indiánokkal. Később kiderült, hogy a médiafelhajtás teljesen hazug állításokra épült, a névvel és arccal ellenségnek kikiáltott egyik fiú végül óriáspert nyert többek között a CNN-nel szemben. 

A producer azt követően törölte a posztját, hogy több negatív visszajelzést is kapott. Mint mondta, szatirikusnak szánta a bejegyzést, de rájött, hogy mekkora "hülyeség" volt ezzel viccelni. 

(Breitbart)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!