hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Clinton is érintett? Így akarják elsikálni a durva pedofil botrányt
Az Epstein-ügyben az egykori élettárs lehet a bűnbak
Clinton is érintett? Így akarják elsikálni a durva pedofil botrányt

Jeff és Ghislaine (akárcsak áldozataik) a rendszeren kívülről jöttek és könnyen feláldozhatók egy nemzetközi elit számára.(Forrás: Youtube / Netflix)

2021. 12. 15.
Jeffrey Epstein, a nemzetközi elitet átszövő pedofil szexrabszolga-hálózat királya 2019 augusztusában gyanús körülmények között meghalt, de a network nem szűnt meg. Most úgy tűnik, egy emberre próbálják ráverni a balhét.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Apja abban reménykedett, hogy kedvenc lánya egy Kennedyhez megy majd feleségül, amivel két neves „dinasztia” kapcsolódna össze. Apja üzleti bukása és titokzatos halála után viszont Ghislaine mással állt össze, és ez gyökeresen megváltoztatott sok-sok életet.

Madame

A mélyszegény csehszlovák zsidó családból brit médiamogullá fejlődő Robert Maxwell lánya számos családi nehézség és tragédia árnyékában egyszerre elkényeztetett és negligált helyzetben nőtt föl, pár évesen már anorexiával küszködött. Oxfordi tanulmányai során a királyi család számos tagjával került közeli baráti viszonyba.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!