hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Megrázó interjú egy anyával, aki visszakapta homoszexuális prostituált fiát
Beszélgetés Gertner Judittal, Gertner Dávid édesanyjával
Megrázó interjú egy anyával, aki visszakapta homoszexuális prostituált fiát

Fotó: Gertner Judit

2023. 05. 24.
A 27 éves Gertner Dávid a melegbárok mélyéről, homoszexuális prostituáltként jutott hitre 2016-ban, s ma már kétgyermekes családapa. Édesanyjával, Gertner Judit óvónővel arról beszélgettünk, miként érintette a családot Dávid lelepleződése, s hogyan élték meg a megtéréséhez vezető időszakot.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hogyan derült ki számotokra, hogy a fiatok homoszexuális?

Dávid 16-17 éves lehetett, amikor az apja, aki ért a számítástechnikához, lebuktatta őt, mivel az otthoni gépünkön az előzményekben megtalálta a szexchateket és a melegpornó-videókat.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!