Videó: spiritiszta pogány szeánszot tartottak Davosban
A brazil törzsfőnök sorra leköhögte a panelbeszélgetés résztvevőit
Videó: spiritiszta pogány szeánszot tartottak Davosban

Forrás: WEF

2024. 01. 18.
Egészen abszurd felvétel járta be a közösségi oldalakat, amelyen egy sámánnak kinéző nő imát mormol a Világgazdasági Fórum egyik beszélgetésén a színpadon, majd sorban leköhögi a résztvevőket. Később kiderült, hogy egy spirituális szertartásról van szó, amelyet egy őslakos brazil spiritiszta vezető hajtott végre. 

Rendhagyó jelenetekkel zárult le a Klíma és Természet címmel megrendezett panelbeszélgetés Davosban a Világgazdasági Fórumon, amelyen többek között részt vett Kristalina Georgieva, az IMB igazgatója, Jesper Brodin, az IKEA vezérigazgatója, Hilde Schwab, a Világgazdasági Fórumot alapító Klaus Schwab felesége is.

A beszélgetést lezáró rituálét a szervezők úgy konferálták fel, hogy nem csak a jelenkor szakértelmét kell felhasználni a klímaváltozás jelentette problémák megoldásához, de oda kell fordulni az ősökhöz is bölcsességért. Ezzel konferálták fel Putany Yawanawá törzsfőnököt, aki a brazíliai Amazóniában egy őslakos spiritiszta vezető. 

 

A szertartás előtt elmondta, hogy az erdő, és az ősök, valamint a magunkban rejlő spiritualitásra van szükség most, hogy elérjék a teljes egységet gondolatban is, hogy a föld számára elhozzák a gyógyulást. Hozzátette, a Földanya akkor hallgatja meg a résztvevőket, ha a szívük egységben van.

Ezt követően a saját nyelvén elmondott egy imát, amelynek a végén sorban végigment a beszélgetés résztvevőin és sorra leköhögte őket, amit az előadók öleléssel jutalmaztak.

(WEF)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!