Videó: a michigani autópályára szökött egy bika, egy cowboy lasszóval fogta be
Videó: a michigani autópályára szökött egy bika, egy cowboy lasszóval fogta be

Forrás: Youtube/ New York Post

2023. 05. 24.
A michigani rendőrség közzétette azt a videót, amelyen látható, ahogy egy cowboy egy hat hete kóborló bikát lóhátról, lasszózva befog egy forgalmas autópályán.

Lester, a bika három másik társával együtt szökött meg egy farmról, de az állatokat sikerült befogni. A bika viszont ezután egy állatmenhelyről is elszökött.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Lester hat héten át kóborolt, sokáig nem találták, de a kalandjainak vége szakadt, amikor ráleltek a bozótosban, és ezután órákon át próbálták befogni, sikertelenül.

Az állat nem hagyta magát, kétségbeesett utolsó próbálkozásként az autópályára szökött, ahol egy cowboy lóháton, három másik pedig quadon ülve igyekezett megakadályozni, hogy baleset történjen.

A rendőrök lassították a forgalmat, és autóval követték a cowboyokat. Végül a lovasnak sikerült lasszóval befognia az állatot, az autópálya-rendőrség autójából pedig végig rögzítették az eseményeket.

A lasszóval elfogott bikában még ezután is dúlt a szabadságvágy, és a szalagkorláton átmászva próbált elmenekülni, de nem járt sikerrel.

A michigani rendőrség tájékoztatása szerint Lester sértetlenül megúszta az esetet, személyi sérülés sem történt. A bika ellen nem emeltek vádat, és már újra a társaival együtt legelészhet.

(Fox News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!