„Van remény” – ex-LMBT keresztények menete hirdette a szabadulás üzenetét Washington utcáin
A Szabadság Menetet 2018-ban indította útjára Jeffrey McCall, egy korábban transzneműként élő férfi, akinek Jézus teljesen megváltoztatta az életét
„Van remény” – ex-LMBT keresztények menete hirdette a szabadulás üzenetét Washington utcáin

Facebook/Freedom March

2022. 06. 15.
A napokban ex-LMBT keresztények egy csoportja gyűlt össze Amerika fővárosában, hogy megosszák, hogyan találták meg a gyógyulást és szabadságot Jézus Krisztusban. A Freedom March csoport tagjai évek óta járják az országot, megosztják az örömhírt, és reményt adnak mindenkinek, aki elszakadna az LMBT életmódtól.

A Szabadság Menetet 2018-ban indította útjára Jeffrey McCall, egy korábban transzneműként élő férfi, aki megismerte Krisztus szeretetét, ami teljesen megváltoztatta az életét.

"Jézus meghalt értünk, szeret minket, és új életet akar adni nekünk" - üzente McCall az LMBT-közösség tagjainak. 

A mozgalom az LMBT életmódból való szabadulásra összpontosít, valamint arra, hogy rávezesse az embereket arra, hogyan kerüljenek kapcsolatba Jézus Krisztussal.

"Mindig is lenyűgözött, a menet fejlődése és az, ahogy biztonságos helyet teremtett a ex-LMBTQ emberek gyülekezésére" - mondta McCall a Charisma Newsnak a múlt héten.

"Közös célunk, hogy megosszuk Jézus áldozatát és szeretetét az LMBTQ közösséggel."

A férfi hozzátette, azért indította el a Freedom March menetet, mert úgy érezte, el kell juttatni az emberekhez azokat a történeteket is, melyek az LMBT-életmódot elhagyókról szólnak. A mozgalom azóta olyan családot teremtett, melynek tagjai ugyanazokon a dolgokon mentek keresztül, és megértik egymást, emellett

alkalmas arra, hogy felhívja a figyelmet a témára olyan emberek beszámolóin keresztül, akik valóban meg is élték a változást. 

McCall szerint fontos, hogy az emberek tudják, hogy a mozgalom nem arról szól, hogy bárkit elnyomjon, hanem Isten mindenki iránti megingathatatlan szeretetéről szól.

"Nagyon szeretném azt üzenni az LMBTQ közösségnek, hogy van remény. Azt mondani:

ugyanabban az életstílusban éltünk, mint ti, de kijöttünk onnan, követtük Krisztust. Létezik egy teljesen más élet.

Az élet, amiről nem is tudtuk, hogy lehetséges. Élet örömmel, békével és szabadsággal" – tette hozzá.

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!