hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Búcsú a meleggéntől
Kutatás cáfolja a liberális narratívát

2018. 04. 12.
Az LMBTQ-világnézet szerint ahogyan létezik fekete és fehér, épp úgy létezik meleg és hetero embertípus. Vagyis amikor valakiben kétség merül fel a szexuális orientációjával kapcsolatban, akkor nem „szabad választásról” van szó, hanem az illető veleszületett, fix attribútumának „felfedezéséről”.

A nemi identitással kapcsolatban hasonlóan szól a narratíva: vannak „ciszneműek” és „transzneműek”. A „ciszneműség” esetében a nemi identitás megegyezik a születéskori biológiai nemmel.

A „transzneműek” pedig a Facebook ötvenegynéhány vagy az Európai Unió hetven „nemének” valamelyikéhez tartoznak.

Mindez – mondják – tudomány. Aki ezeket a „tudományos tényeket” megkérdőjelezi – akár valami ősi „szent” szövegre hivatkozva, akár idejétmúlt erkölcsiségével –, az nemcsak tudatlan, de bigott is. A bigott emberek között pedig minek különbséget tenni? Nincs is akkora távolság a nácik, a Ku- Klux-Klán tagjai és a konzervatív keresztények között…

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!