Ürülékhez hasonlította az alelnököt Lebron James NBA-sztár
Úgy tűnik, a Mike Pence fejére szállt légynél nem volt izgalmasabb az alelnökjelölti vitán
Ürülékhez hasonlította az alelnököt Lebron James NBA-sztár

Forrás: Wikimedia Commons

2020. 10. 09.
Lebron James, a bajnoki cím küszöbén álló Los Angeles Lakers vezére az elmúlt időszakban egyre gyakrabban fogalmaz meg politikai véleményt. Többek között hozzá köthető az ellentmondásos NBA-performanszhullám is, amellyel a Black Lives Matter mozgalom mellett álltak ki. Most azonban újabb szintre lépett a közéleti szerepvállalása: több millió követője előtt hasonlította ürülékhez az amerikai alelnököt, Mike Pence-t. 

"Ugye mind tudjátok, hogy mi a legyek kedvenc célpontja? Igen, eltaláltátok. (Nevetős smile-k, és ürülék emojik)"

Szerda éjjel, az amerikai alelnökjelöltek vitája során egy légy szállt Mike Pence hajára, és úgy tűnik sokaknál csak ez maradt meg a diskurzusból, pedig bőven volt fontosabb momentuma az estének. Nem csak az amerikai atléták és influencerek sora, de Joe Biden is beszállt a viccelődésbe, Twitter oldalán több posztot is megosztott a léggyel kapcsolatban humorizálva. 

Forrás: Instagram/kingjames
Forrás: Instagram/kingjames

Az egyszerű viccelődésnél azonban továbbment Lebron James, az NBA jelenleg legkiemelkedőbb játékosa, amikor ürülékhez hasonlította Mike Pence-t, csak azért mert légy szállt a fejére. Az Instagram történetek közé feltöltött posztját követően a követők igyekeztek emlékeztetni a kosarast, hogy korábban a legyekkel nem csak a republikánus alelnöknek, hanem többek között Barack Obama volt amerikai elnöknek, és Hillary Clinton egykori külügyminiszternek is meggyűlt a baja. 

Lebron James korábban Barack Obama volt elnökkel együttműködve bojkottot is szervezett az NBA-rájátszásban, ami miatt több mérkőzés is elhalasztásra került.

(Breitbart)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!