Újabb UFO-aktákat fedhetnek fel hamarosan az amerikai titkosszolgálatok
180 napjuk van arra, hogy tájékoztassák a szenátus hírszerző bizottságát
Újabb UFO-aktákat fedhetnek fel hamarosan az amerikai titkosszolgálatok

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 01. 14.
A közelmúltban elfogadott koronavírussal kapcsolatos új rendelkezéseknek megfelelően a Pentagonnak és a többi amerikai hírszerző szolgálatnak hat hónapja van arra, hogy tájékoztassa a szenátust mindenről, amit az ufójelenségekről tud. 

A Covid-19 járványügyi törvényt, melynek az azonosítatlan légi jelenségekkel kapcsolatos felvilágosítási kötelezettség is részét képezi, Donald Trump elnök december 28-án írta alá. 

A hírszerzési ügynökségeknek szánt 2300 milliárd dolláros költségvetéshez a katonai hírszerző ügynökségeknek fel kell fedniük az UFO helyett újabban UAP-észlelésekkel kapcsolatos információikat az amerikai szenátus hírszerzési bizottságának 180 napon belül. 

A Pentagon és az FBI, valamint a többi szövetségi ügynökség jelentésének részletes elemzést kell tartalmaznia a térinformatikai, jel alapú és emberi hírszerzés által észlelt és vizsgált azonosítatlan légi jelenségekről. 

Az ügynek nem sok visszhangja volt, mivel egy több mint 5500 oldalas a COVID-19 helyreállítási alappal kapcsolatos dokumentum részét képezi.

Már csak annak a fényében is érdekes a hír, hogy a földönkívüliekkel kapcsolatban számos bejelentés, homályos utalás történt az elmúlt hónapokban komoly politikusok, vezetők részéről is, ami felrázta a közvéleményt és megújította a kérdés iránti érdeklődést.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Izrael volt űrbiztonsági főnöke, Haim Esed kijelentette, galaktikus szövetség áll fenn az emberiség és a földönkívüliek között, de a részletek felfedésére az emberiség még nem áll készen. Hozzátette: Trump "tud a dologról, és a határán állt annak, hogy felfedje létezésüket."Barack Obama volt amerikai elnök egy interjú során megkérdezték a földönkívüliekről, mire kijelentette, nem árulhatja el mit tud.

Még 2014-ben Bill Clinton Jimmy Kimmelnek beszélt arról, hogy nem lenne meglepve, ha léteznének földönkívüliek. Ugyanakkor azt leszögezte, hogy a híres 51-es körzetben nincsenek idegenek fogva tartva, vizsgálva. A beszélgetésre hivatkozva 2016-ban megkérdezték Hillary Clintont is a témában. Akkor a The Conway Daily Sun-nak nyilatkozva azt mondta, hogy bár nem lehet biztosan tudni, de szerinte már meglátogatták a földet az idegenek. 

Nemcsak a Pentagon, és az FBI, de a CIA is kénytelen felfedni UFO-aktáit.

John Greenwald Jr, a "Black Vault" szervezet ufókutatója kérelmére válaszul a Központi Hírszerző Ügynökség a közelmúltban UFO-dokumentumok ezreit tette elérhetővé, az 1980-as évekig visszamenőleg, amik itt meg is tekinthetőek. 

(Entrepreneur/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!