Obamát megkérdezték a földönkívüliekről, de "nem árulhatja el, mit tud" - videó
Stephen Colbertnek adott interjút a korábbi amerikai elnök
Obamát megkérdezték a földönkívüliekről, de "nem árulhatja el, mit tud" - videó

Forrás: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

2020. 12. 08.
Egy hete adott interjút a népszerű műsorvezetőnek, Stephen Colbertnek az Egyesült Államok egykori elnöke, Barack Obama. A beszélgetés a volt elnök új könyvét hivatott népszerűsíteni, ám az utolsó percekben szóba kerültek az ufók is. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A bő 10 perces interjú végén a műsorvezető arról beszélget Barack Obamával a hírhedt guantanamoi fogolytábor körüli információkról mennyire értesült elnökként, illetve, hogy mennyire volt hatékony az információ-áramlás a titkosszolgálatokkal, illetékes szervekkel. 

Ekkor kérdez rá Stephen Colbert a földönkívüliekre is. A beszélgetés így zajlott le: 

Műsorvezető: Az ufókra, azokra rákérdezett.

Obama: Igen, kétség kívül rákérdeztem. 

Műsorvezető: És?

Obama: Nem mondhatom el. Sajnálom.

Műsorvezető: Rendben, akkor ezt egy "igennek" veszem. Mert ha nem léteznének, akkor bizonyára úgy fogalmazott volna, hogy nincsenek. Most lebuktatta magát. Pedig azt hittem nagy pókerjátékos. Most 100 százalékig megmutatta az utolsó kártyáját.

Obama: Nyugodtan gondolja ezt. 

Műsorvezető: Oh, rendben. 

A beszélgetés innentől azzal folytatódik, hogy Obama arról beszél, hogy meglepő, hogy egykor a Roswell és az ufók voltak a legnagyobb összeesküvés-elmélet, ma már viszont ez szelíd teóriának tűnik. Most már olyan elképzelések terjednek, hogy a kormánynak idegen űrhajója lehet.

Clintonék szerint létezhetnek, talán a földön is jártak már

Ugyan még mindig gondolhatjuk sokan, hogy ez csak egy vicces párbeszéd volt, mintegy marketing-fogás Obama új életrajzi könyvének a népszerűsítésére, de korábban más amerikai elnökök is felvetették a földönkívüliek létezésének lehetőségét. 

Még 2014-ben Bill Clinton Jimmy Kimmelnek beszélt arról, hogy nem lenne meglepve, ha léteznének földönkívüliek. Ugyanakkor azt leszögezte, hogy a híres 51-es körzetben nincsenek idegenek fogva tartva, vizsgálva. A beszélgetésre hivatkozva 2016-ban megkérdezték Hillary Clintont is a témában. Akkor a The Conway Daily Sun-nak nyilatkozva azt mondta, hogy bár nem lehet biztosan tudni, de szerinte már meglátogatták a földet az idegenek. Kitért arra is, hogy kampányfőnöke nagy rajongója az ufók és földönkívüliek témájának, ezért győzelme esetén utána fog járni az igazságnak. 

(Youtube/The Late Show with Stephen Colbert)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!