Tudj meg többet a 40 kg feletti csomagszállításról! (x)
Tudj meg többet a 40 kg feletti csomagszállításról! (x)

www.csomagnet.hu

2021. 01. 20.
Ha küldeményt tervezel feladni, fontos, hogy tisztában légy annak méreteivel. A csomagméret nagyon fontos tényező, hiszen ez alapján határozzák meg a futárszolgálatok a szállítási díjat. Ha 40 kg feletti csomagot szeretnél küldeni, ebben a cikkben sok hasznos információt találhatsz a feladáshoz!

 

Ez egy PR cikk

 

Határérték az egyes futárcégeknél

 

Ahogy a fentiekből kiderült, a csomagméretnek lényeges szerepe van feladáskor. Minden futárcég kitűz egy maximális határértéket, ami felett már nem vállalják egy küldemény kézbesítését. A GLS például legfeljebb 40 kg súlyú, 200 cm hosszú csomagokat szállít mind belföldre, mind külföldre. A DPD-nél már eltér ez az érték aszerint, hogy belföldi vagy nemzetközi szállításról van szó. Az előbbi esetben maximum 40 kg súlyú küldeményt vállal a futárszolgálat, utóbbi esetben 31,5 kg-ra csökken a határérték. 

 

Amint azt láthatod, 40 kg felett sem a GLS, sem a DPD nem szállít csomagokat. A kisebb, csomagpontokra specializálódott futárszolgálatokkal sem érdemes próbálkoznod, ha nagy súlyú küldeményt szeretnél feladni. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen maradt még jó pár futárcég, amik között válogathatsz!

 

40 kg feletti csomagszállítás a TNT futárszolgálattal

 

Ha méretesebb csomagot szeretnél feladni, a TNT futárszolgálathoz bizalommal fordulhatsz. A TNT 70 kg súlyhatárig szállít küldeményeket, ha azok maximális mérete 2,4 x 1,2 x 1,5 méter. Az első érték a csomag hosszúságára vonatkozik, a második a szélességére, a harmadik pedig a magasságára.

 

A nagy súlyú csomagszállítás nem akármilyen tranzitidővel társul a TNT-nél! A futárok extra gyors munkát végeznek, az Express szolgáltatás keretein belül akár egy munkanapon belül kézbesítik a csomagokat. 

 

Raklapos szállítás a Palletways Grouppal

 

Raklapos küldeményt szeretnél feladni? Ez esetben a Palletways Group a megfelelő választás számodra, hiszen Magyarországon ők vállalnak raklapos szállítást. Sőt, speciális szolgáltatásként nagy súlyú csomagodat is átveszik és kiszállítják. Maximális súlyhatáruk 1200 kg raklaponként.

 

A Palletways logisztikai hálózata az egész országot lefedi. Ennek köszönhetően küldeményedet néhány munkanapon belül garantáltan kiszállítják.

 

Add fel nagy súlyú küldeményedet a Csomagnet.hu-n keresztül!

 

Legyen szükséged akár 40 kg alatti, akár 40 kg feletti csomagszállításra, a Csomagnet.hu-n pillanatok alatt megrendelheted a megfelelő futárcég szolgáltatásait. Sőt, az online díjkalkulációnak köszönhetően biztosra mehetsz abban, hogy a legkedvezőbb ajánlat mellett döntesz. Ehhez nincs másra szükség, minthogy megadd a feladó és a címzett adatait, valamint a csomaghoz tartozó paramétereket.

 

Kiválasztottad a futárcéget és a legkedvezőbb szolgáltatást? Akkor nincs más teendőd, mint megrendelni a futárt, hogy nagy súlyú csomagodat útnak indíthasd!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!