Tragédia: leugrott egy New York-i épületről a 30 éves volt Miss USA
Tragédia: leugrott egy New York-i épületről a 30 éves volt Miss USA

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 01. 31.
Cheslie Kryst volt szépségkirálynő vasárnap reggel életét vesztette, miután levetette magát egy manhattani épület tetejéről. A 30 éves nő 2019-ben nyerte el a Miss USA címet. Halála előtt röviddel közzétett Instagram-fotója mellé a következő üzenetet írta: „Hozzon ez a nap neked nyugalmat és békét”

Lesújtottan és nagy szomorúsággal értesültünk szeretett Cheslie haláláról" – áll a család közleményében. 

"Nagyszerűsége abban állt, hogy szépségével és erejével inspirált másokat szerte a világon. Gondoskodott, szeretett, nevetett és ragyogott." 

Kryst ügyvéd volt, aki az amerikai igazságszolgáltatási rendszer megreformálásán dolgozott. A Wake Forest Egyetemen szerzett jogi diplomát és MBA diplomát, egyetemi tanulmányait pedig a Dél-Karolinai Egyetemen végezte, ahol pályasportolóként is működött. 

Az észak-karolinai származású szépségkirálynő polgári peres eljárásokat vitt, és azon volt, hogy ingyen segítsen az esetlegesen igazságtalanul elítélt foglyoknak büntetésük mérséklésében. 

Emellett az ExtraTV nevű szórakoztató csatornánál is dolgozott riporterként, női divatról blogolt és a Dress for Success nevű, nőknek segítő nonprofit szervezetnek is önkénteskedett. 

"Cheslie a szeretetet megtestesítője volt, és mindig másokat szolgált, akár a társadalmi igazságosságért küzdő ügyvédként, akár Miss USA-ként " - áll a közleményében. „De ami a legfontosabb, lányként, nővérként, barátként, mentorként és kollégaként tudjuk, hogy öröksége tovább él közöttünk.”

Ha öngyilkossági gondolatai vannak, van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. 

(CNN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!