Titkos felvétel került elő a techvezérről: Trump letiltása csak a kezdet!
A Twitter vezérigazgatója jóval nagyobb projektként tekint a politikai alapú cenzúrára
Titkos felvétel került elő a techvezérről: Trump letiltása csak a kezdet!

Forrás: Twitter/Project Veritas

2021. 01. 15.
Csütörtök este egy felvétel szivárogtatott ki a Project Veritas, amelyen a Twitter vezérigazgatója, Jack Dorsey arról beszél, hogy a cég jóval többet szeretne, mint egyetlen felhasználót letiltani. 

Mint korábban megírtuk, a január 6.-ai capitoliumi ostrom után egy sor techcég és közösségi oldal letiltotta az oldaláról Donald Trump amerikai elnököt. 

Elsőként és leghatározottabban a Twitter járt el, Jack Dorsey később magyarázkodott is a tiltások miatt. 

Most azonban egy titkos felvétel szivárgott ki a vezérigazgatóról, amelyen arról beszél, hogy Trump letiltása nem egy ideiglenes és egyszeri eset, ennél jóval többről van/lesz szó. 

"Jelenleg csak egy fiókra fókuszálunk (Trump oldala), de ez sokkal nagyobb dolog lesz, mint egyetlen felhasználó, és sokkal hosszabb időre vonatkozik majd, mint egyetlen nap, egy hét, vagy pár hét, ez túlnyúlik a beiktatáson is."

Dorsey arról beszél a felvételen, hogy azt figyelik, hogy Trump tartalmai hogyan kapcsolódni a való világ erőszakos cselekményeihez. "Sokkal nagyobb időtávban kell gondolkoznunk, hogy ezeknek a dinamikája hogyan működik. Nem hiszem, hogy ennek egyhamar vége lesz. Tudjátok, az Egyesült Államok szélsőségesen megosztott, ez látható a mi platformunkon is minden egyes nap." - fogalmaz a vezérigazgató. 

 

A Project Veritas egy ismert undercover (beépített embereken alapuló, rejtett kamerás) szivárogtató oldal. Korábban több választási csalással, média elfogultsággal, valamint abortusziparral kapcsolatos leleplező tartalmat is közzétettek. 

(Project Veritas)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!