Újabb terrortámadás: legalább két izraeli meghalt, amikor palesztin terroristák tüzet nyitottak
Újabb terrortámadás: legalább két izraeli meghalt, amikor palesztin terroristák tüzet nyitottak

Forrás: Shutterstock/dominika zara

2024. 03. 01.
Két izraelit gyilkoltak meg palesztin terroristák egy lövöldözés során csütörtökön a ciszjordániai Eli település közelében.

Az IDF közölte, hogy a lövöldözésért felelős három terrorista közül kettőt megöltek az izraeli biztonsági erők. A harmadik terroristát pedig – aki fedezékbe vonult egy Hummus Eliyahu étteremben - később semlegesítették. A férfi nem ejtett túszokat.

„17:08-kor érkezett bejelentés Jeruzsálem térségéből egy lövöldözésről, amely a 60-as úton történt, az Eliba vezető úthoz közeli benzinkútnál” - közölte a mentőszolgálat. „Az MDA orvosai és mentősök a helyszínen két súlyosan sérült és eszméletlen embert láttak el.”

Nem sokkal később a mentősök szóvivője jelentette, hogy a két sebesült izraeli belehalt sérüléseibe.

„Friss hírek az Eli benzinkútnál történt lövöldözésről: a helyszínen lévő mentő két halott civilt jelentett, egy 20 év körüli és egy 57 év körüli. Egy terrorista pedig a gyanú szerint elmenekült”

– közölték. Őt később elfogták.

Az IDF azt is bejelentette, hogy a fenyegetés megszűnése ellenére továbbra is vizsgálják a területet további lehetséges fenyegetések miatt.

(Jpost / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!