Szeretsz sütni? Ezekre a kiegészítőkre lesz szükséged a konyhában (x)
Szeretsz sütni? Ezekre a kiegészítőkre lesz szükséged a konyhában (x)

www.fackelmannshop.hu

2021. 01. 19.
Gyümölcstorta? Fánk? Muffin? Joghurttorta? Brownie? Olykor csupán egy sütési kiegészítő hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény. A sütőformán kívül még jó néhány kiegészítő szükséges a tészta összeállításához, valamint a sütemény díszítéséhez. Mutatjuk, hogy melyek azok a sütési kiegészítők, amikre szükséged lehet.

 

Ez egy PR cikk

 

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy melyek azok a sütési kiegészítők, melyek még a kezdők konyhájából sem hiányozhatnak. Továbbá említést teszünk azokról az eszközökről is, melyek a már gyakorlottabbaknak fontosak. Végül pedig megnézzük, hogy milyen eszközöket érdemes beszerezni, ha a gyerekek alkotnak a konyhában.

 

Melyek a nélkülözhetetlen sütési eszközök?

 

Még a legegyszerűbben elkészíthető süteményekhez is szükséges néhány eszköz. A sütéskor rendkívül fontos az alapanyagok arányának pontos betartása. Annak érdekében, hogy minden egyes alapanyag mennyisége pontosan ki legyen mérve, elengedhetetlen egy megbízható, grammok mérésére is alkalmas konyhai mérleg.

 

A konyhai mérleg mellett a nélkülözhetetlen sütési eszközök közé sorolható a habverő, a keverőtál, a konyhai mérőóra, a fánkszaggató, a fánkkiszedő, a muffinpapír, a sodrófa, a süteménykiszúró és a sütőecset. Természetesen ezek mellett néhány sütőformára is szükség lesz, attól függően, hogy milyen sütemény elkészítése a cél.

 

Sütési kiegészítők a gyakorlottabbaknak

 

A gyakorlottabbak számára néhány sütési kiegészítő még szükséges lehet. Például cukorszóró, habkártya, tésztasimító, süteménydíszítő, olvasztóedény, habnyomó, szita és tortalapát. Ezek mind-mind olyan eszközök, melyekkel tökéletesíthető a végeredmény. Azonban nem érdemes az eszközökön spórolni, célszerű megbízható üzletből vagy webáruházból vásárolni, ahol garantálják a minőséget.

 

A silány minőségű termékekkel több kárt okozhatunk sütés közben, mint hasznot. Például a rossz minőségű sütőformából könnyen kifolyhat a tészta sütés közben, vagy egy pontatlan mérleg teljesen elronthatja a végeredményt. Amennyiben megbízható webáruházból szeretnéd beszerezni a legfontosabb sütési kiegészítőket, nézd meg a Fackelmann Shop kínálatát!

 

Süteménykészítés játékosan

 

Remek családi program lehet a gyerekekkel való sütögetés. Ilyen esetben célszerű egyszerűen és gyorsan elkészíthető süteményt választani. Érdemes hagyni, hogy szárnyaljon a gyermek fantáziája. Továbbá célszerű beszerezni néhány extra sütési kiegészítőt, melyekkel még játékosabbá tehető számukra az alkotás.

 

Például hintaló vagy medve formájú süteménykiszúrót és virág- vagy lajhármintás muffinpapírt. Biztosan minden gyermek örömét leli a süteménypecsétekkel való díszítésben. Sőt, ma már külön gyerekek részére készült süteménykészítő szettek is kaphatóak kis tálkával, habverővel, mérőpohárral és süteménykiszúrókkal.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!