Széles kínálatú női Rieker cipők (x)
Széles kínálatú női Rieker cipők (x)

www.lifestyleshop.hu

2021. 03. 12.
Lassan beköszönt a tavasz, és bizony ideje a téli lábbeliket is lecserélni. Nos, ennél mi sem tűnik egyszerűbbnek, azonban az igazság az, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű cipőket vásárolunk. A páratlan design és a strapabíró kialakítás szerencsére ma már nem álom, így a következő pár sorban a Rieker márka egyedi női cipőit hoztuk el neked. Készülj fel a tavaszra a csinos és kényelmes lábbelikkel!

Ez egy PR cikk

Csizmák és bokacsizmák

 

A hűvös időre érzékenyebb hölgyek számára még kora tavasszal is fontos, hogy kellőképpen védjék lábukat. Számukra talán előnyös lehet, ha beszereznek néhány váltó csizmát. Ma már számos eltérő fazonú és kialakítású csizmával találkozhatsz.

 

A bokacsizmák kínálatában például az utcai cipő jellegű, valamint a szűkített fazonú, cipzáras oldalú darabok is megtalálhatóak. Ezek jól hasznosíthatóak a mindennapok során. Aztán ott vannak a hosszú szárú csizmák is. A bőr, bőrhatású darabok egyszerre praktikusak és elegánsak, nem is beszélve a velúr csizmákról. Ez utóbbi viselése kifejezetten tavasszal ajánlott, hiszen nem lesz túlságosan melege benne a lábunknak. Ráadásul elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen alkalom során viselhetjük. 

 

Félcipők a hétköznapokra

 

Tavasszal a legtöbben előveszik azokat a félcipőket, amelyek kényelmet biztosítanak a mindennapi rohanás során. Ezek között ma már szinte nem létezik olyan színárnyalatú darab, amelyet ne tudnánk beszerezni. A minőségi cipők kínálatában vannak hagyományos, illetve magasított talprésszel rendelkező változatok is. A divatos lábbelik között gyakorlatilag minden korosztály megtalálja a számára ideális darabokat.

 

Közeleg a tavasz, ideje a csizmák lecserélésében gondolkodni! Amennyiben neked is szükséged van néhány új darabra, akkor a LifeStyleShop webáruház női Rieker cipői segítenek neked megtalálni a tökéletes lábbelit! 

 

Amikor már beköszönt a meleg

 

A tavasz vége bizony sokszor nagy hőséggel jár, így jó, ha van a háznál néhány divatos papucs is. Természetesen, a beltéri használatra szánt papucsokat szinte bármilyen szezonban hasznosíthatjuk, azonban vannak kifejezetten olyan egyedi darabok is, amelyeket utcai viseletre is terveztek. A papucsok mellett a különböző szandálok is közkedveltek. Ezek szintén számos színváltozatban kaphatóak, így neked csak ki kell választanod a stílusban hozzád igazodót! 

 

Miért éppen a Rieker?

 

Amennyiben még nem volt dolgod Rieker cipővel, akkor itt az ideje komolyabban megismerkednek a márkával. Ezeket a cipőket a hétköznapokban otthon, a munkába járáshoz vagy némely darabot a különleges alkalmakhoz egyaránt jól hasznosíthatjuk.

 

A maximális kényelmet az Antistress technológia biztosítja, amely lehetővé teszi a lábak és a gerinc egészséges állapotának megőrzését. A márka rugalmas lábbelijeinek köszönhetően, rendkívül magas komfortérzetet nyújtanak egész álló nap.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!