Schobert Norbi: én egy nem kívánt terhességből születtem
Közösségi oldalán mesélt erről a fitneszguru
Schobert Norbi: én egy nem kívánt terhességből születtem

Forrás: Facebook/Norbi és az Update oldala

2022. 09. 19.
Schobert Norbert egy vasárnapi videós bejelentkezésben mesélt arról, hogyan született meg és nevelkedett fel. 

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Az rtl.hu szúrta ki, hogy Schobert Norbert fitneszguru arról is beszélt a közösségi oldalára feltöltött videójában, hogy édesanyja ugyan nagyon szerette az édesapját, az viszont nem vállalta be őt, mint gyermeket. A vállalkozó elmondta, édesapja nem akarta őt.

"Igazából én egy nem kívánt terhességből születtem meg"

- fogalmazott Schobert, aki megjegyezte: nem egy jó érzés, ha az ember úgy nevelkedik az anyaméhben, hogy "nem kell erre a világra". Hozzátette, nem jó úgy megszületni koraszülöttként, kétkilósan, hogy az embernek nincs apukája. 

Ugyanakkor hangsúlyozza: az édesanyja a körülmények ellenére is úgy döntött, hogy vállalja és felneveli, és ebban a nagymama és mostohapja is segítette. 

 

 

Schobert Norbert kijelentésének aktualitását az adja, hogy a múlt héten a belügyminisztérium rendeletben változtatott az abortusz igénylésének adminisztrációs feltételein: lényegében a kismamáknak ezentúl meg kell hallgatniuk a gyermekük szívhangját, mielőtt az abortusz mellett döntenének. Az ügy nagy vitát váltott ki, a Hetek több publicisztikában és hetilapcikkben is foglalkozott a témával.

(rtl.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!