Nem boldogulsz a képekkel? (x)
Nem boldogulsz a képekkel? (x)

www.thebrightacademy.com

2022. 09. 22.
Ma már nem nagyon létezik olyan vállalkozás, amely ne lenne jelen a közösségi médiában. Létkérdés az, hogy a közönség tudomást szerezzen a tevékenységedről, hiszen vásárlók nélkül nem sokáig marad fenn egyetlen bolt sem.

Ez egy PR cikk

Ehhez viszont érdekes tartalmak, értékes posztok kellenek, ami őszintén szólva nem is olyan egyszerű feladat, hiszen hatalmas a “zaj” a közösségi platformokon, így ha szeretnél kitűnni, akkor ahhoz bizony elsődlegesen ütős képek kellenek, amelyek megragadják a görgető felhasználó figyelmét.

Képszerkesztés régen

Szerencsére, ha elvégzed a The Bright Academy Canva képszerkesztő tanfolyamát, akkor nem szorulsz senki másra akkor sem, ha a blogbejegyzésedet akarod klassz grafikonnal, képpel vagy egy infografikával feldobni, de még a családi to-do-list vagy a gyerekek órarendje is lehet egészen elképesztően egyedi és ötletes.

Míg korábban a képszerkesztés a grafikusok privilégiuma volt, és a PhotoShoppal uralták a piacot, addig ma már fordult a világ. Természetesen akad jócskán olyan feladat, amelyet csak a grafikusok tudnak elkészíteni, de az egyszerűbb, alapvetőbb képszerkesztést igénylő folyamatokat ma már az is könnyedén meg tudja tenni, aki a Canva ingyenes funkcióit használja.

Ahhoz azonban, hogy valóban hatékonyan ki tudd használni az alkalmazásban rejlő lehetőséget, nem árt megfelelő tudást szerezned, amelyet könnyedén megtehetsz egy Canva képszerkesztő tanfolyam elvégzésével.

Képszerkesztés most

“Miért? Hát nem csak pár kattintás, kiválasztom a képet, odabiggyesztem a szövegemet, és kész is a képem?” - Ugye benned is felmerültek ezek a kérdések? Jogos, hiszen lehet így is kezelni a Canvát, de ha nem csak a jéghegy csúcsát szeretnéd látni, akkor valóban érdemes megtanulni egy szakembertől a szükséges alapokat.

De mit is tanulnak a The Bright Academy Canva képszerkesztő tanfolyamának résztvevői? Mutatjuk is!

  • Megtanulják a tervezés alaplépéseit.

  • Elsajátítják, hogyan kell feltölteni az arculati elemeket, hogyan használják a sablonokat.

  • Megtanulják a szűrők, effektek, hangok, grafikonok és diagramok hozzáadását.

  • De fontos, hogy megismerkednek a grafikai alapfeltevésekkel, amik segíteni fognak abban, hogy minél ütősebb képi anyagot tudjanak elkészíteni!

Mindezt természetesen online, így ha a hűvös őszi estéket tartalommal szeretnéd megtölteni, akkor a legfőbb ideje jelentkezni és bővíteni a képszerkesztő ismereteidet!

A Canva sokoldalúsága

Minekutána az ingyenes verzióban is számos sablon, tartalom és nagyszerű lehetőség érhető el, ezért természetesen nemcsak kisvállalkozások tulajdonosai vagy social media managerek használhatják, hanem bloggerek, sokat prezentáló tanárok, alapos és lelkes tanulók vagy kreatív magánszemélyek is.

Legyen az egy ötletes ajándék, egy blogbejegyzéshez kapcsolódó kép vagy akár a honlapod egy aloldala, ha értesz a Canva képszerkesztő alkalmazásához, egészen biztosan ki fogsz tűnni a tömegből!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!