Milyen kérdések merülhetnek fel az SD36 étrend-kiegészítővel kapcsolatban? (x)
Milyen kérdések merülhetnek fel az SD36 étrend-kiegészítővel kapcsolatban? (x)

www.sd36.hu

2021. 07. 16.
Fogyókúrát segítő készítményt kerestél? Felfedezted az SD36 étrend-kiegészítőt, de nem találtál meg minden választ a kérdésedre? Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket vásárlás előtt mindenképpen tudnod érdemes. Lássuk, hogy melyek ezek!

Ez egy PR cikk

Mi is az SD36 étrend-kiegészítő kapszula?

Az SD36 nemzetközi kutatások eredményei alapján megalkotott készítmény, amely támogatja a súlyvesztést. A magyar innováció esetében tudományosan bebizonyították, hogy képes komplex segítséget nyújtani a fogyás kapcsán. Ezt Keleti Andrea és Kandász Andrea is tanúsíthatja, akik az SD36 szedésével nyerték el az álomalakot. Ez az új generációs tabletta korszakalkotó receptúra alapján készült el, hogy sikerülhessen akár már idén leadni pár kilót.

Hol vásárolható meg?

Az SD36 étrend-kiegészítő beszerezhető akár a hivatalos weboldalról, de számos drogéria és biobolt készletén is megtalálható. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy hozzájuss a készítményhez, amellyel akár már holnap elkezdheted a próbálkozást.

Mikor és mennyit érdemes belőle szedni?

A doboz hatvan darab bogyót tartalmaz, amelyet napi kétszer szükséges bevenni. Az egy-egy tablettát legjobb reggeli és vacsora előtt bő folyadékkal beszedni. Nem érdemes és nem is szabad túllépni az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Bár mellékhatásról nincs információ, várandós kismamáknak és gyermekeknek sem ajánlott az SD36.

Kinek ajánlott akkor beszerezni?

Tulajdonképpen bárki megvásárolhatja, aki már éppen kezdte feladni a megannyi próbálkozást. Ha már mindenféle kúrán és terápiás kezelésen túl vagy, de még van benned egy kis remény, akkor semmit sem veszíthetsz az SD36 kúrával, hiszen a gyógynövényekkel teli készítménnyel biztosan pozitív eredményeket érhetsz el.

Mitől olyan sikeres és különleges?

A titok, hogy az étrend-kiegészítő három összetevőt tartalmaz, amelyek felerősítik egymás hatását. Ezek között megtalálható a barbarea vulgaris, keresztesvirágú kesernyés, ámde fogyasztható növény. Ott van továbbá a ceratonia siliqua, ami Szíriába őshonos cserje. Magas antioxidáns tartalma hozzájárul a gyulladások csökkentéséhez. A harmadik összetevő pedig az ascophyllum nodosum Észak-Európából származó moszat. Az évszázadok óta használt csomós növény hatásos pajzsmirigy-alulműködés esetén is. Képes ráadásul még a koleszterinszintet is csökkenteni, illetve az emésztést gyorsítani. Nem véletlen nyújt tehát az SD36 komplex segítséget a fogyasztói számára.

Fontos tudni azonban, ahogy a többi étrend-kiegészítő, így ez sem helyettesíti az egészséges táplálkozást. Minden esetben érdemes vegyes étrendet követni, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani és rengeteg vizet inni.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!