Milyen a jó fürdőszobai világítás? (x)
Milyen a jó fürdőszobai világítás? (x)

www.szaniteronline.hu

2021. 06. 21.
Ugye eddig te sem nagyon gondolkoztál azon, hogy milyen nagy jelentősége is van a megfelelően kiválasztott fényforrásnak a fürdőszobában? Nem csak anyagi és energiatakarékossági szempontból, de komfortérzetet tekintve is nagyobb hangsúlyt érdemelnek a fürdőszobai világítótestek.

 

Ez egy PR cikk

 

A SzaniterOnline.hu erre a sokszor méltatlanul elhanyagolt problémakörre hívja fel a vásárlói figyelmét.

Miért is olyan fontos a fürdőszobai világítás?

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a fürdőszoba az egyik legfontosabb életterünk, hiszen itt indítjuk és itt zárjuk a napot. Az pedig közel sem mindegy, hogy hogyan és milyen körülmények között tesszük ezt.

A fürdőszobák többsége kevés természetes fényt kap, így mindenképp érdemes kellően sok fényforrással ellátni, hogy legyen elegendő fény a tökéletes smink elkészítéséhez, az alapos borotválkozáshoz, vagy épp egy fárasztó nap után a kádban fekve való könyvolvasáshoz.

Nincs is annál bosszantóbb, amikor természetes fényre jutva veszi észre az ember, hogy itt egy kicsit elkenődött a szempillaspirál, ott egy kis rész kimaradt a borotválkozás közben.

Hogy ezt megspórold magadnak, válassz prémiumminőségű szanitereket a megfelelő helyről. Ha továbbolvasol, megtudod, mit érdemes szem előtt tartani.

Mire figyelj?

A biztonságra mindenképp, hisz a fürdőszobában óhatatlanul nedvesség és pára fogja érni, ezért speciális kidolgozású lámpatestek kellenek, így mindenképp minőségi termékeket érdemes választani megbízható kereskedőtől.

A LED-es izzók energiatakarékosak, így energiát és pénzt spórolsz amellett, hogy a környezetet is kíméled.

Ha a szakértőkre hallgatsz, akkor nem spórolsz a fényforrásokkal: inkább több legyen, mint kevesebb. Nyugodtan tégy világítótesteket a plafonra, a falra, a tükörre, a szekérnyre, hogy minél jobban bevilágítsd a teret. Készen állsz a fürdőszobai világítás megreformálására?

Nem kell döntened!

No, nem arról, hogy hova és mit szereltess, mert abban bizony neked kell meghoznod a döntést. Hanem arról, hogy a biztonságot és a praktikumot tartod-e szem előtt, vagy az esztétikum határozza meg, hogy milyen lámpákat választasz.

A jó hír, hogy lehet a fürdőszobai világítás szép és biztonságos is egyszerre!

Az ország egyik vezető szaniteráruházában nyugodtan válogathatsz többféle stílusú hideg és meleg fényt adó világítótestek között, mert mindegyik termék piacvezető márkák által gyártott prémium minőséget képvisel, betartva a megfelelő víz- és porvédelmi besorolásokat. Így ha otthonod a letisztult, modern stílust képviseli, akkor is megtalálod a neked való fényforrást. De ha esetleg jobban szereted a klasszikus megoldásokat, akkor sem maradsz világítás nélkül.

Más megvilágításba került a megfelelő fényforrás kiválasztása, ugye? Akkor ne is várj tovább, korszerűsítsd a fürdőszobád a saját kényelmed érdekében mihamarabb!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!